emamy

(10 wyników)
  • Witam Poszukuję kontaktu z mamusiami z tych okolic. Mąż dostał propozycję pracy i wyjeżdża w styczniu. My mamy dojechać w okolicach lata. Nie znam języka i boję się bardzo tych zmian. A nie mam nikogo w pobliżu. Jak to wszystko ogarnąć.....
  • Drogie e-mamy czy znacie może adresy sklepów wysyłkowych z USA? Chodzi mi o ubranka. najbardziej interesuje mnie w stanie Pensylwania w okolicach Filadelfii ale moga byc inne :)z ciekawą ofertą.Czekam na informacje! Miłego dnia!
  • Bo ja tu tak sama siedze.
  • Pilnie poszukiwane mamy we Wloszech, ale i nie tylko. Mieszkam we Wloszech od 6 lat. Mam 14 miesieczna corke Giulie. Czekam z nadzieja na jakas odpowiedz. Najlepiej na adres: kiniadi@yahoo.it.
  • chcialabym sie dowiedziec ile kosztuja tam pampersy, jedzenie dla dzieci oraz ogolnie czy jest duzo drozej niz u nas ?
  • Czesc! Jestem warszawianka zamieszkala w Szwecji. Mam 36 lat i czuje sie nieomalze najstarsza na tym forum:-( Mam dwoje dzieci 11 i 9 lat. Czy jest tu ktos kto ma podobna sytuacji? Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny mlodsze, w moim wieku i starsze:-)))
  • Drogie e-mamay z Niemiec, mam gorącą prośbę, szukam ładnych ubranek - najchętniej używanych firmowych z Barbie lub innych na dziewczynkę 3 letnią - rozmiar 104-116-122, wiem ze u was jest duzo wiekszy wybór chocby na e-bay. Oczywiście zapłacę za ciuszki i rowniez za koszty przesyłki( oczywisćie jesli nie beda to jakies kosmiczne ceny-dlatego zalezy mi na ciuszkach uzywanych w dobrym stanie )Jezeli ktoras z mam zechcialby mi pomóc, moze macie cos do sprzedania z firmowych ciuszkow t...
  • Wiem, że to daleka kraina i byc może nie ma stamtąd nikogo, ale bardzo szukam jakichkolwiek kontaktów na Islandii. Pozdrawiam Ola
  • Witam, w dlaszycm ciagu medytuje nas wadami i zaletami życia w obcym kraju. Co wy e- mamy właściwie robicie w tych roznych krajach na calym swiecie?prosze napiszcie gdzie pracujecie i co robicie (bez szczegółów oczywiscie i danych osobistych:) ) procz tego ze jesteście pelno etatowymi mamami.Co my Polki (Matki-Polki) mamy takie same mozliwosci zawodowe jak np Francuski we francji, Niemki w niemczech itd? pozdrawiam znad baltyku.ola
  • witam drogie mamusie czy któraś z mamuś mieszkających w Niemczech nie będzie jechala przypadkiem do Polski? pilnie potrzebuje kogoś kto mógłby przywieśc troche rzeczy dla Kasi (biednej dziewczyny z Polski która jest świeżo upieczoną mamusią ślicznego chłopca) od emamy z Niemiec niestety przesyłka jest bardzo droga ok 25-35 EUR i ani tej emamy ani nas nie stać na taki wydatek dlatego bardzo prosze o info jakby ktoś miał możliwość dostarczenia tego do Polski pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się