emamy

(20 wyników)
  • Szczegóły na priv i dosyć pilne poszukuje emamy z Warszawy którą znam. Prosze o @ na priv klaudia02@autograf.pl Dziekuję
  • Witam, bardzo źle się czuje z tym że do Was piszę z prośbą ale może któraś z mam mogłaby mi pomóc. Może ma któraś z Was ciepłe zimowe buciki dla chłopca, długość wkładki wewnętrznej 15-16 cm. Będą to buciki dl mojego synka 3 letniego Czarusia. Kiedyś wysyłałam zaświadczenia o sytuacji materialnej, normalnie jakoś dajemy radę od wypłaty do wypłaty. Tym razem wyszło inaczej, dla starszego synka już mam, tylko dla młodszego może któraś mogłaby nas poratować.
  • Drogie emamy,jakis czas temu zwrocilam sie do Was o pomoc, ale niezostalam przez Was cieplo przyjeta. Moze dlatego ze jestem tu nowa a dookola jest duzo ludzi, ktorzy tak samo jak ja potrzebuja pomocy. Zwracam sie kolejny raz o pomoc dla mnie i mojej rodziny. Nasz dochod to 180 zł miesiecznie i niestac nas na pewne rzeczy. Bardzo prosze jezeli ktos posiada ubrania na 130 cm, oraz dla noworodka to bylabym wdzieczna. Potrzebne sa tez buty dla chlopca (22cm. Potrzebuje rowniez lekato...
  • ...która ma odrobinkę czasu i zechciałaby podjechać do kogoś-szczegóły na priv,potrzebne wsparcie!
  • Dziewczyny jest dziewczynka www.elizabanicka.pl śmiertelnie chora! są lekarstwa ratujące jej życie, ale są nierefundowane a tygodniowa kuracja kosztuje ok 12000zł!!! rocznie to ok 600 000zł! zbieramy kasę gdzie się da! jak się da! pomagamy rodzicom i dziewczynce! wpadłyśmy na pomysł wygrania konkursu chustowego i przekazania wygranej na aukcję charytatywną dla Elizy! zagłosujcie proszę po prawej stronie pod zdjęciem gdzie jest kwadracik "zagłosuj" - nie chodzi o polubienie strony - to ...
  • Hej! Mam jeszce do oddanie ubranka raczej dla dziewczynki w rozmiarze ok 100 i dla nie takiej niskiej emamy w rozmiarze 38, bo znów schudłam. pozdrawiam serdecznie paula
  • Szukam pracy wysyłam cv, chodzę na rozmowy ale bez rezultatu. Do końca maja przebywam na zwolnieniu lekarkim po ustaniu zatrudnienia (miałam zabieg laparoskopii). Daje ogłoszenia na gumtree ale bez odzewu. Może któraś z pomocnych wie o jakiej kolewiek pracy (nie mam sanepidu). Powoli tracę nadzieję na jaką kolewiek prace.
  • Ma wstępie chciałabym sie po krótce przedstawic. Mam na imie Sylwia, mam 25 lat. Jestem szczęśliwą żoną swojego męża i mamą 2,5 rocznego synka :). Mieszkam w województwie opolskim. Od jakiegos czasu poczytuje Wasze forum i jestem pełna podziwu dla Waszej działalności. Mam ogromnę pragnienie dołaczyć do Waszego grona :). Mam mnóstwo ubranek po moim synku, bucików, grzechotek. Chciałabym oddać to jakiejś potrzebującej mamie. Bardzo proszę pomórzcie mi pomóc komuś kto tej pomocy potrze...
  • Jestem w dolku psychicznym i finansowym.Znajoma podała mi ten adres.Bardzo prosze o pomoc.Brakuje mi pieniedzy na jedzenie.A jak zaczyna byc dolek finansowy to wszystko sie wali.Zalegle rachunki,wymiana ubran na wiosenne dla moich dzieci,pasta do zębów,mydelko-to wszystko pozostaje w sferze marzen.Ale najwazniejsze potrzeby to zywnosc i niezaplacony r-k za energie.Blagam,jezeli jest ktos kto zechce nam pomóc bedziemy ogromnie wdzięcni.Jestescie ostatnim ratunkiem.Opieka spoleczn...
  • Witajcie! pozwoliłam sobie napisac i tutaj, choc zwracam się z dosc nietypową prośbą: dziecko jednej z moich koleżanek , Michasia(1 rok i 10 m-cy) walczy o życie w szpitalu!!! Zaczęło się od biegunki, teraz jest ostra niewydolnośc nerek, hemoglobina leci dramatycznie w dół. Potrzebna każda ilośc krwi, ponieważ Malutka ma ja podawaną codziennie!!! Gdyby któras z Was chciała pomóc, to proszę Was bardzo:Dla Michasi Pyrek z Poznania - grupa 0 Rh minus
  • WITAM WSZYSTKICH!! Bardzo proszę o wsparcie. Pomóżcie mojej córeczce w zdobyciu punkcików(CHCĘ UDOWODNIĆ MĘŻOWI ŻE TEŻ POTRAFIĘ - BO JEMU POMAGAJĄ KUMPLE NA FORUM OPLA). Bardzo was proszę o wejście na stronę www.monte.eu i oddanie głosu na moją córkę - dziewczynka w okularkach pływackich., Po wejściu na www.monte.eu należy kliknąć w j.polski potem w monte rzeczowniki i w galerię tam WYBRAĆ FOTKĘ DZIEWCZYNKI W OKULARKACH PŁYWACKICH OLKA99 - TO WŁAŚNIE MOJA KOCHANA CÓRECZKA - I KLIK...
  • potrzebny "dermatix" dla jednej z emam a wlasciwie jej córki. blizna się paskudzi -inne specyfiki nie pomagaja- a masc jest b.droga- i choc nawet w aptece internetowej kosztuje mniej/ bo powyzej 100zl/-to za duzo by mogla ja wykupić:((( moze trudno o to by ktos mial masc - ale moze jakas skladkę by sie udało zrobic?
  • ośmielam się prosić jeszcze raz o pomoc. potrzebuję spacerówki ( parasolki ) dla mojej prawie 2 letniej Izuni. mamy wózek spacerowy niestety rozklekotał się kompletnie. nadaje sie tylko na śmietnik. Iza już dużo chodzi na nóżkach, ale wyprawy do lekarza lub do rodziny ( np. imieniny, święta )to trudna wyprawa.niestety nie stać nas teraz kupić nawet używany. może ktoś z Was ma zbędną parasolkę w miarę w dobrym stanie i mógłby oddać. z góry dziękujemy za Wasze dobre serduszka. pozdra...
  • Witam mam 2 dzieci w wieku 1(dziewczynka) i 3 lata(chłopiec) i bardzo dużo nie zniszczonych ubranek, zabawek, fotelik samochodowy, obuwie,kurteczki,sukienki do chrztu itp po nich czy ktoś może zna rodzinę albo samotną matkę, której te rzeczy by się przydały???proszę o e-maila: chodi4@op.pl
  • Dziewczyny, uważajcie na osobę o nicku aisza26 -jest to bowiem kolejne wcielenie groszka6 vel Agulaaa, Aszkaaa, Asia271. Dałam ostatnio parę ogłoszeń na tym forum, i właśnie m.in. ona odezwała sie do mnie na priva. Nabrałam podejrzeń po tym, jak zadałam jej pytanie, czy udziela się na forum - uzyskałam odpowiedź że rzadko - po wrzuceniu nicka w wyszukiwarkę okazało się, że na jej koncie jest 0 postów. Skontaktowałam się z Leą i Gosią.mamą. Wojtusia oraz po przeczytaniu postów Soja...
  • Jest nas tutaj tak dużo, że i może dla mnie znajdą się jakieś kody z Pampersów Total Care. Oczywiście wyślę znaczki. Jeżeli są chętni to proszę o info na e-mail aspalek@op.pl . Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie emamy.
  • Witajcie emamy! Moze którejs zalega w domu torba do wózka , oczywiście kolor i stan torby obojetny (aby nadawała sie do uzytku). Oczywiście pokryje koszty transportu.
  • witam wszystkie emamy bardzo serdecznie wszystkie emamy pozdrawiam chciałabym prosić was o pomoc wiem ze dużo osób jest tak jak ja w trudnej sytuacji ale ja juz nie wiem co mam zrobić dlatego zwracam sie do was mój mąż nie pracuje ,ja straciłam prace bo mi sie umowa skończyła ,zapożyczyłam sie na mieszkanie i rachunki (wziłam 2 pożyczki w prowidencie jedną ja jedną mąż) .Nie mamy zadnych dochodów oprócz 43 zł rodzinnego (i ubiegałam sie w opiece o pomoc) otrzymałam na 3 miesiąc...
  • Witam Was emamy Może macie zbedne mleczko NAN1,kremik na odparzenia (sudokrem albo coś w tym rodzju) i jakies kropelki na kolkę - ostatnio dostałyśmy od jednej wspaniałej emamy Ksantyp-y ale niestety kończą nam się a one są takie drogie :-( a mój wnusio ma ciągle te przebrzydłe kolki. PROSZE POMÓŻCIE, będe bardzo wdzięczna. PS. Pozdrowionka dla Renatki i jej dzieciaczków :-)) Tereska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się