Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      emamy

emamy

(3 wyniki)
    • powiedzialy. tzn ten o mezowym trupie zasmiecajacym pokoj telewizyjny:) kiedys napisalam posta z prosba o rade w sprawie zepsucia to mnie opierdzielily zem glupia i nieekonomiczna:) 9 na 10 lasek z emamy wszystko,kazde slowo bierze na serio:) straszliwie mnie kusi aly ten moj watek tam zapodac i zobaczyc jak sie wkuwwiaja na moje zle serce, zly sposob traktowania slubnego i calkowity brak szacunku do swiata:)
    • forum.gazeta.pl/forum/w,567,116864624,116864624,_sprzed_nosa.html Co wy sądzicie na ten temat? Bo ja jestem skłonna zrozumieć, że w myślach można sobie pomarudzić, że ktoś sprzątnął sprzed nosa jakiś upatrzony ciuch, ale żeby robić o to "awanturę"? Pewnie gdyby mi bardzo zależało na danej rzeczy to spytałabym tej co hurtowo kupuje czy nie odstąpiłaby mi tej jednej kurtki i tyle. Pamiętam jak w realu była jakaś mega przecena na zabawki przed świętami (-50%). Pojawiło się mnóstwo zapewne alle...
    • Własnie zauważyłam ze nie mam ematki w ulubionych. Po wyszukaniu emamy wywala mi info, ze forum nie istnieje lub jest niedostepne.. tez tak macie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się