emamy

(6 wyników)
  • Jeśli je zakupiłyście podzielcie się opiniami: czy te mebelki są trwałe, jesteście z nich zadowolone? Jak "zdaje egzamin" łóżko?
  • Witam emamy. Dzisiaj właśnie kupiłam w sklepie wózek Graco Mirage ,był w promocji ten i jeszcze jeden przez cały lipiec są w cenie 339.00 zł.Czy to dobra cena za taki wózek.Podoba mi sie,ma oparcie trzypozycyjne,pieciopunktowe pasy miekka wyściółke tacke dla dziecka,budka z okienkiem,duzy kosz,kółka samonastawne z blokada ,hamulec.Dzidzius fajnie w nim siedzi ,nie wiem jak jeszcze spi ,bo dzisiaj nie zdazył się w nim przespać(jeszcze).Ale jutro napewno. Prosze o opinie mam znający...
  • Chciałabym kupić kamerę cyfrową.Nie znam sie wogóle na tego typu sprzęcie i dlatego proszę mi doradzić jakąś fajną :-) Chcę na to przeznaczyć 2,5 tyś. Acha i mam jeszcze pytanie-jakiej jakosci są zdjecia robione na kamerze? pozdrawiam :)
  • Mam zamiar kupic nosidełko, bo moje ręce już nie wytrzymują tego słodkiego ciężaru,a na wózek mój syn ma uczulenie:-))) Dlatego doradzcie proszę...jakiej firmy nosidełko, na co zwrócic uwagę przy zakupie no i jakie dodatki są pomocne.Dodam że mój syn ma 3 miesiace. Za wskazówki wielkie dzięki.
  • Zamierzam kupić mojemu 1,5 rocznemu synkowi wózek GRACO CITY SPORT. Czy może któraś z was go używa?? Czy nie będzie za mały dla dużego dziecka? Jest bardzo lekki i dlatego zastanawiam się nad jego kupnem. Bardzo prosze o pomoc....
  • Może dla niektórych emam mój problem może wydać się błachy , ale potrzebóję wiadomości na temat laktatora , a mianowicie proszę powiedzcie mi jaki laktator jest lepszy ręczny czy elektryczny? Moje kochane dzieciątko nie chce ssać piersi a bardzo zależy mi na tym aby pił moje mleczko i postanowiłam odciągać pokarm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się