emocje

(5 wyników)
  • Poradźcie Kochani-jak radzić sobie z taką beznadzieją przypadłością. Pod wpływem jakichkoliwiek emocji, zdenerwowania momentalnie dostaję okropnych wypieków na twarzy, dekolcie, szyi-wygląda to strasznie, denerwuje mnie jeszcze bardziej, automatycznie robię się czerwona jeszcze mocniej. Jak można temu zapobiegać, to jest zupełnie niekontrolowane. Czasem dopiero po dłuższej chwili orientuję się ( patrząc w lustro), że dostałam wypieków-bez jakiegoś specjalnie dużego zdenerwowania. ...
  • jakie macie wspomnienia zwiazane ze strata dziewictwa. krwawilyscie? bolalo? bylyscie spięte? jak przez to przejsc bez stresu (a na trzezwo)
  • Mam 39 lat, dużo stresu i ciągłe uczucie gorąca na twarzy objawiające się zaczerwieniem policzków, myślałam,że to sprawa ciśnienia, ale kilka razy sobie zmierzyłam i było dobre. Przeważnie dzieje się to w trakcie rozmowy, kiedy dużo mówię i towarzyszą temu emocje, ale nie zawsze , nieraz jest tak bez powodu,co to może być?
  • Witam! Zdarzyło mi się już kilka razy ryczeć jak bóbr po udanym seksie. Skąd to się bierze? Może ktoś wie ? :) Wczoraj dosłownie zalewałam się łzami .. było tak dobrze. Dziewczyny też tak macie ? pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się