europy

(3 wyniki)
  • mam pytanie do zaprawionych w bojach wyjadaczy. czy ktos probowal opcji "czekam na lotnisku na ciekawa opcje gdziekolwiek"??? z hanoweru, ndyny, frankfurtu... czy innego miasta? slyszalem, ze trak mozna sie sie zalapać na bardzo tani lot w jakies egzotyczne miejsce... jesli macie w tym wzgledzie jakies doswiadczenia to bardzo prosze o info! szczegolnie interesuje mnie poludniowa ameryka
  • bede mial pare zlotych extra, gdzie uderzyc z dzieckiem 4letnim i zona na poludnie europy w maju? tak zeby dziecko i zona byly zadowolone ? macie jakies pomysly doswiadczenia? poz,mac
  • Wybieramy się z kolegą na narty na początku stycznia.Chcemy tym razem pojeżdzić gdzieś w europie. Planujemy wyjazd około od 9-14 dni. Byłem sześć lat temu w austrii na nartach i wiem że nie można porównać takiego wyjazdu z wojażami w polsce. Słyszałem różne opinnie na temat Włoch,Francji.Może na podstawie waszych opinni zdecydujemy się na wyjazd do.........? A może wcale nie należy jeżdzić w alpy? Czekamy na wasze opinnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się