Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      feminizm

feminizm

(6 wyników)
    • .... zostały zamrożone przez GW wirusami komputerowymi kierowanymi do konkretnych komputerowych IP tak, że pokazuja tylko stan forów sprzed kilku dni. Czy jest to nowa forma cenzury blokująca nie tylko czynny ale i bierny udział opozyczji w forach?
    • forum "Feminizm" nie jest, o ile mi wiadomo, forum prywatnym, na którym założyciel może wprowadzac w życie swoje własne reguły, o ile nie łamią one oczywiście prawa. Domyślam się, że w zamierzeniu administracji portalu forum "Feminizm" miało byc miejscem do wymiany poglądów na temat feminizmu. Od dłuższego czasu forum "Feminizm" jest miejscem opanowanym przez kilkuosobowe różańcowe kółko feministyczne, które uzurpuje sobie prawo do "jedynie słusznej wykładni" i wszelkie próby merytor...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=58953508 wszyscy nowi na danym forum sa z automatu trolami?
    • Nawet kropki nie zostały. W wątku na temat ponad 90% katolików w Polsce napisałem, że w mojej ocenie wśród ludzi religijnych tylko 20% jest ludzi dobrych i mądrych, podczas gdy wśród niewierzących ten odsetek przekracza 60%. Czy cenzura religijna w GW jest tak potężna, że moderatorzy muszą już usuwać takie teksty bez śladu, czy to był jakiś wypadek?
    • Szanowna redakcjo, Primo: Czemu jest forum feminizm, a nie ma forum szowinizm Druga kwestia: dlaczego forum kobieta jest osobne, a forum mężczyzna jest w kategorii Społeczeństwo. Czy to oznacza że kobieta nie mieści się w ramach "Społeczeństwa" (już słyszę te krzyki)? Rozwiązaniem jest wyciągnąc forum Mężczyzna do głównego i dodać jako podforum Szowinizm. Wbrew pozorom słowo szowinizm nie ma zabarwienia pejoratywnego dla mężczyzn. Mnie na przykład przechodzą ciarki na słowo femi...
    • Katalog Forow; Kobieta: Feminizm, Uroda Spoleczenstwo: Dziecko, Mezczyzna, Niepelnosprawni, Polonia, Psychologia Tiaa... :c/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się