Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      feminizm

feminizm

(8 wyników)
    • Korzystajac z duzej liczby gosci czyli kobiet, na Forum Mezczyzna, porusze temat ktory nie moze przejsc na stronniczym "Forum Kobieta" wlasciwie to powinno sie nazywac "Kobieta Nadaje (na mezczne, a mezczyzna slucha)" :) Na wielu forach kobiecych Gazety, zwlaszcza na Forum Feminizm jest mniej wiecej jak na Bialorusi, niby oglosili niepodleglosc, ale nie chca sie oderwac od kaganca czy pempowiny (jak kto woli)...Rosji, dalej zachowujac sie jakby zycie zalezalo od wielkiej Rosji,...
    • Mezczyzni nie uwazacie ze kobiety to jednak plec gorsza? Od przelania wiekow im atutem przetargowym jest dupa! Gdyby nie ona to bylyby nam calkowicie zbedne? No bo co takiego moze zaoferowac mi kobieta skoro potrafimy zrobic wszystko lepiej, szybciej i dokladniej? Oczywiscie powiedza cieplo rodzinne i wychowywanie dziecka....Taaa ale niech dodacza do tego jeczenie, "bole glowy" i sciaganie kasy :) Kobiety to doskonale wiedza, ze ci.pa to potezna bron, wiec ja w najlepszy sposob ...
    • 1) dlaczego feministki nie walcza o wcielanie z poboru kobiet do wojska 2) dlaczego nie walcza o zrownanie wieku emerytalnego kobiet i mezczyzn....ba nawet podniesienie???....przeciez kobiety srednio pozniej o 5 lat umieraja 3) dlaczego nie biora sie za łopate na budowach?? 4) dlaczego nie ustepuja facetom miejsca w autobusie tylko same sie pchaja o to zeby im ustepowac??
    • Mężczyźni odpowiedzialni sa za całe zło tego świata. Z taka opinia spotkałem się na forum feminizm. Co prawda po chwili pani, która ta opinie napisała uściśliła, że chodzi o zlo kulturowe i że mężcyźni nie sa odpowiedzialni, że np. ktos zabije muchę ale jak dla mnie to w sumie na jedno wychodzi. No cóż trochę mnie to zmroziło i nie chciałbym żeby feministki dorwały się do władzy bo wtedy marny nasz los. Zresztą na tamtym forum spotkałem się z wieloma innymi szokującymi wypowiedz...
    • czy nie uważacie że feministki (przynajmniej osobniczki dumnie się tak tytułujące) to w większości zakompleksione, wredne i fałszywe babszytle, albo młodziutkie aktywistki działające na zasadzie mody - wiecznie "za czymś" lub "przeciw czemuś" (raz są przeciw futrom, raz przeciw zabijaniu karpi, później za równouprawnieniem płci itd). ? drą się w niebogłosy, że chcą równości itd. ale dotyczy to wyłącznie przywilejów. W obowiązkach już na równości im nie zależy. Czy równouprawnienie p...
    • Jakie macie podejście do feministek? Podejście do równouprawnienia? Czy sami również jesteście za...
    • Własnie załozylem na siostrzanym forum Feminizm post na temat różnic pomiędzy obliczem obu forów.Trwa intensywna wymiana zdań.zajrzyjcie i zapraszam do dyskusji!Pozdrawiam.K
    • Co się stało z kobietami? Czy wszystkie łyknęły już bakcyla feminizmu (źle pojętego), mającego na celu wykastrowanie facetów za to że są facetami? A może do tego krzykliwego klubu zapisują się tylko skrzywdzone przez partnerów kobiety? Ja w każdym bądź razie nie zgadzam się na taką formę feminizmu wojującego. Jeżeli zechcą się tutaj wypowiedzieć kobiety mieniące się feministkami, to proszę o merytoryczne argumenty. Bo to że potraficie obrażać innych a w szczegulności facetów to...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się