feminizm

(4 wyniki)
  • Ciekawy, acz lightowy artykuł w Timesie: With increasing frequency, women in their twenties, thirties and forties take a pragmatic, postfeminist view that sex is something over which they have no need to negotiate. In the bedroom, there is no compromise. If a man has a higher sex drive than a woman, then he can sort himself out. If he wants to try something new and she can’t be bothered, tough luck to him. ... now firmly believe that too many women see the sexual side of their liv...
  • trafiłam tu przypadkiem i przypadkiem nie wiem czemu chcę się pożegnać :-). Jak by mi ktoś zimą tamtego roku powiedział, że uzaleznię się od forum, to bym go wysmiała. Daltego czuję się w obowiązku jakimś takim, powiedzieć do widzenia. Miałam zamiar zniknąć, bo co mam się tłumaczyć, ale z drugiej strony to dla mnie ewenement . Dziwne poczucie wspólnoty między ludźmi. I choć napisałam w złosci w jakims poscie, ze Polaków spotykam w swoim kraju tyl;ko na budowie, to było to nadużyci...
  • Zauważam takie zjawisko wśród znajomych mężczyzn, co ciekawe to ci sami mężczyźni najczęściej seksu nie mają wcale bądź nie tyle ile by chcieli. Ciekawi mnie czy fakt, że mężczyzna pozwoli kobiecie swojego życia na utratę szacunku do siebie, wiąże się z brakiem pożądania z jej strony? Widzę wśród znajomych małżeństwa i związki, gdzie kobieta czasem cicho i niepostrzeżenie, czasem przy akompaniamencie wrzasków zmieniła się w rządnego władzy absolutnej wampira. Nie dość, że ONA przyssała się ...
  • to chyba jakieś chore, orgazm z jednym facetem, z żadnym innym nie doszłam .... czy to coś nie tak w psychice ? a może za mało pieszczot ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się