Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      feminizm

feminizm

(6 wyników)
    • Mam pytanie natury formalnej. Jaka jest funkcja redakcyjnego Forum Feminizm? Czy jest to forum przeznaczone do dyskusji o feminizmie, jak mówi oficjalny opis, promocji feminizmu, czy może testów jego praktycznej implementacji? Pozdrawiam,
    • Pisze tez tu o f. o moderacji, przeslalam linka na forum@agora.pl , wklejam tez tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=68797748&a=68802978 ten link nikogo nie obraza, nie lamie netykiety? podobne wisza na tym forum, a ten zostal wyrzucony. Moje watki sa wycinane, nie raz sie niektore co bardziej obiektywne forumowiczki za mna wstawialy, jednak to nic nie daje. opiekunowie forum - nie wiem ktory notorycznie mnie wycinaja. Nie jest tylko moja opinia, ze na forum feminizm stwo...
    • jest skandaliczna. Znikają posty, które w żaden sposób regulaminu nie łamią ... Z tego miejsca usunięto mój post, który wykazywał manipulację mojej rozmówczyni forum.gazeta.pl/forum/w,212,107586141,107793049,Re_Parytet_na_innych_forach.html ten post zniknął. Jestem w szoku, że mozna aż tak manipulować przebiegiem dyskusji. Siwa, nie wierzę, że dzieje się to za Twoją zgodą. Proszę o zainteresowanie się tym, co dzieje się na FF. Pozdrawiam.
    • Wycina moje nawet merytoryczne wątki.Ta kobieta jest cięta na mnie.
    • Niepojęte jest to, co wyprawiają tamtejsze moderatorki(orzy) Wycieli moj post, który w żaden sposób nie zlamal ani regulaminu, ani netykiety, odnosil sie do tematu wątku i w dodatku byl profeministyczny ! Wycieli go bez śladu. Moje publiczne zapytanie o ten incydent wyrzycili w kosmos (nawet nie na OL) kolejne i kolejne tez. Nie wiem czy jest to bardziej bezczelność, chamstow, czy glupota. Nie wiem w czym im mój niewinny post przeszkadzal, ale jesli takim prymitywnym zachowaniem chcą...
    • Na forum "feminizm" moderator wielokrotnie wycinał moje wpisy - na temat, zgodne z Netykietą, Regulaminem, kulturalne, a nawet takie, gdzie upominałem co bardziej chamowate feministki, by nie używały wulgaryzmów. Zaciekawiła mnie przyczyna takich zachowań i taka odpowiedź wyświetliła się na ekranie mojego komputera: "Wypowiedż musiała naruszyć Regulamin, być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mocno odbiegać od tematyki forum. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile i...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się