Forum Nauka i edukacja Języki Forum Rosyjskie
ZMIEŃ
      filologia rosyjska

filologia rosyjska

(5 wyników)
    • Kierowana miłością do jezyka rosyjskiego i Rosji, zamierzam w przyszlym roku zdawac na ww kierunek... Chciałabym wiedzieć bardzo, bardzo, jak właściwie wyglądają te studia? Jacy są ludzie, jacy wykładowcy? Jak wygląda podział na grupy w zależności od poziomu znajomości języka? Czy więcej tam pasjonatów, zakochanych (jak ja) w rosyjskim, czy tez przypadkowych ludzi, którzy równie dobrze mogliby studiować cokolwiek innego? Jaki jest poziom? Oj, kurcze, pytan caly stos sie utworzyl, ...
    • nawiąże kontakt z osobami,które w czerwcu beda próbowały swoich sił na UW!!! Moim marzeniem jest dostać się tam na rusycystykę...a razem zawsze łatwiej jest dążyć do celu;-)czekam na współtowarzyszy tej drogi;-)!!!
    • Mam zamiar rozpoczac nauke rosyjskiego Czy ktos wie gdzie najlepiej na kurs albo do jakiegos sprawdzonego nauczyciela ???
    • Czy moze ktos na tym fotrum orientuje sie co zrobic by zdobyc dokumenty na tlumacza przysieglego z j.rosyjskiego(lub innego).Czy zdaje sie jakis egzamin, ile kosztuje , gdzie sie odbywa i czy sa kursy do niego przygotowujace czy trzeba uczyc sie samemu.Spasibka za atwiety!
    • Cześć! Chcę dostać się na rusycystykę, i będę próbowała na UW, zastanawiam się, czy mogłabym jeszcze gdzieś złożyć dokumenty oprócz tej uczelni, bo gdybym się tu nie dostała... Wolałabym Warszawę bo tu mieszkam, pozdrawiam wszystkich!
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się