Dodaj do ulubionych

Wiadomość PL->RUS 7 zdań

22.08.14, 07:20
Witam,
Muszę napisać coś pewnej osobie dość szczegółowo, a jej ojczystym językiem jest Rosyjski, wiec może w tym języku zostanę zrozumiały bo po angielsku ciężko. Będę niezmiernie wdzięczny za przetłumaczenie poniższego tekstu (nie musi być słowo w słowo, ważne aby wyjaśnić o co chodzi):

"Muszę zauważyć, że byłem pierwszą osobą która dokonała zakupu w trakcie trwania promocji więc telefon powinien być wysłany do mnie w pierwszej kolejności. Po drugie ten sam telefon można nadal u was zamówić, więc nie rozumiem czemu piszecie, że go nie macie jak nadal go sprzedajecie. Jeśli nie wyślecie telefonu wystawię wam negatywną opinię. Napiszę e-mail do administratorów portalu yyyy.com w którym wszystko opiszę. Poproszę pracowników yyyy.com o bliższemu przyjrzeniu się tej sprawie. Mam nadzieję że się dogadamy. Pozdrawiam Xxxx Yyyy. "

Z góry dzięki za poświęcony czas bo wiem, że to sporo.
Obserwuj wątek
    • nik_moskwa Re: Wiadomość PL->RUS 7 zdań 22.09.14, 01:48
      "?????? ????????, ??? ? ??? ?????? ?????????, ??????????? ??????? ?? ????? ?????, ??????? ?? ?????? ???? ????????? ??? ??????? ? ?????? ???????. ????? ????, ???? ?? ??????? ????? ?? ??? ??? ? ??? ????????, ??????? ? ?? ???????, ?????? ?? ??????, ??? ??? ? ??? ???, ? ??? ?? ??? ??? ????????. ???? ?? ?? ????????? ??? ???????, ? ???????? ??? ????????????? ??????. ? ?????? email ??????????????? ??????? yyyy.com, ? ??????? ??? ?????. ? ??????? ??????????? ??????? ???????????? ??????????? ????????. ???????, ??? ?? ???????????. ? ?????????, Xxxx Yyyy."

PS: rosyjski jest moim językiem ojczystym.
    • nik_moskwa Re: Wiadomość PL->RUS 7 zdań 22.09.14, 01:50
      :( niestety ten portal nie wspiera liter cyrylickich :(
      mogę wysłać tłumaczenie na email
    • nik_moskwa Re: Wiadomość PL->RUS 7 zdań 22.09.14, 01:52
      hmmm... inne uczęstnicy tego forum pisali po rosyjsku, i litery wyświetlają się normalnie...
      ????... ?????? ????????? ????? ?????? ?????? ??-??????, ? ????? ???????????? ?????????...
      • nik_moskwa Re: Wiadomość PL->RUS 7 zdań 22.09.14, 01:55
        a przez inną przeglądarkę?
        а через другой браузер, firefox вместо оперы?
      • pavelh Re: Wiadomość PL->RUS 7 zdań 20.11.14, 06:42
        nik_moskwa napisz do mnie
    • nik_moskwa Re: Wiadomość PL->RUS 7 zdań 22.09.14, 02:01
      teraz już jest normalnie... korzystam z firefox'a, a nie z opery.

"?????? ????????, ??? ? ??? ?????? ?????????, ??????????? ??????? ?? ????? ?????, ??????? ?? ?????? ???? ????????? ??? ??????? ? ?????? ???????. ??-??????, ???? ?? ??????? ????? ? ??? ?? ??? ??? ????????, ??????? ? ?? ???????, ?????? ?? ??????, ??? ??? ? ??? ???, ? ?? ??? ??? ??? ????????. ???? ?? ?? ??????? ??? ???????, ? ???????? ??? ????????????? ??????. ? ?????? email ??????????????? ??????? yyyy.com, ? ??????? ??? ?????. ? ??????? ??????????? ??????? ???????????? ??????????? ????????. ? ???????, ??? ?? ???????????. ? ?????????, Xxxx Yyyy."
      • nik_moskwa Re: Wiadomość PL->RUS 7 zdań 22.09.14, 02:02
        Do diabła ten forum!
        Ну этот форум к чёрту!
        • pavelh Re: Wiadomość PL->RUS 7 zdań 20.11.14, 06:26
          Cos tak?
          • pavelh Re: Wiadomość PL->RUS 7 zdań 20.11.14, 06:27
            Byc moze

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka