sasza83 16.11.05, 22:13 Mam zamiar rozpoczac nauke rosyjskiego Czy ktos wie gdzie najlepiej na kurs albo do jakiegos sprawdzonego nauczyciela ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinder_bueno Re: Rosyjski KATOWICE 17.11.05, 20:24 Ja rowniez daje korepettycje;) jestem studentka filologii rosyjskiej i pozatym rosyjski to moj jezyk rosyjski, zapraszam! Odpowiedz Link
sasza83 Re: Rosyjski KATOWICE 17.11.05, 22:44 Prosilabym o podanie blizszych inf. tzn. cena lokalizacja Odpowiedz Link
aleksaite Re: Rosyjski KATOWICE 22.11.05, 14:17 Jesli chcesz sie dowiedziec szczegołow, prosze pisz na priva. Odpowiedz Link
askam75 Re: Rosyjski KATOWICE 19.11.05, 19:28 Proponuję Słowiańskie Centrum Językowe z Gliwic - szkoła w centrum, uczą nativi, super lekcje, a do tego kurs jest niedrogi, atmosfera super, grupy niewielkie! Sama chodziłam na kurs do nich, polecam! No i najważniejsze - nie uczą jedynie na poziomie podstawowym. jezykislowianskie.pl/, tel.: tel. (32) 300 90 11; tel. kom. 510 238 288 Odpowiedz Link
amarell Re: Rosyjski KATOWICE 20.11.05, 17:43 ja chętnie pomogę:))w tym roku skończyłam filologię rosyjską na UŚ w Sosnowcu,mam za sobą praktyki w szkole podstawowej i gimnazjum.Cena 20zł/60min zajęć.Korepetycje mogą odbywać się u mnie(tj.w Dąbrowie Górniczej,albo w twoim miejscu zamieszkania(bez problemu zgodzę się na Sosnowiec,Będzin,Zawiercie i okolice,możliwe też Katowice), jednak w przypadku opcji korepetycji w domu u Ciebie cena 60min zajęć wzrasta do 25zł bo doliczam 5zł na dojazd.Pozdrawiam.Jakbyś sie zdecydowała to pisz na mail: amarell@o2.pl Justyna Odpowiedz Link