ford

(5 wyników)
  • kobietki chyba wkońcu sie zdecydowałam, aczkolwiek nadal rozmyślam nad dwoma wózeczkami ;) wkleję tu opisy, bo moze którejs z Was sie przyda, BARDZO, BARDZO podobają mi sie Volant z IMPLASTU, czy to 3 czy 4 kołowe, Opis : - dwa niezależne przednie mechanizmy skrętne 360 stopni - podwójnie łożyskowane widełki - system wzmocniony włóknem szklanym typu GF - blokada kierunku jazdy - koła 8’ pneumatyczne podwójnie łożyskowane - stelaż wykonany z lekkich stopów aluminiowych - ...
  • kurcze tak mnie to wkurzylo bo chcialam sobie przelozyc gondole na spacerowke i zobaczyc jak to bedzie z tym miom malym knypkiem no i jak sie ja rozlozy do spania to jest do dupy bo robi sie tam taki zagłowek gdzie ma byc glowa i trzeba malego sciagac w dol nie wiem czy dobrze to tlumacze ale jak ktos ma ten wozek to pewnie zakapuje Strasznie mi sie to nie podoba bo moj mlody na spacerach to jeszcze przewaznie spi ,powiedzcie tez wam to przeszkadza
  • Nie umiemy podjąć decyzji i dojśc do porozumienia. Używany smax www.autotrader.pl/ford-s-max-1-8tdci-125km-uzywanejaknowe.pl-2007/112575730/ czy nowy peugeot 5008 www.peugeot.pl/showroom/5008/
  • dziewczyny wiem, ze kilka z Was zdecydowala sie na ten wozek, wybralyscie juz kolor? dzwonilam do producenta a ten zdziwiony, ze mialy byc nowe kolory w polowie maja - no, wkurzylam sie, stwierdzil, ze nowe kolorki sa co dwa tygodnie, napisalam e-maila - maja mi przeslac plytke CD z kolorami aktualnymi i probki materialu (i proforme od razu, gdyby sie zdecydowala), na stronie MIKADO podobaja mi sie te tradycyjne kolorki - niebieski, czerwony, zielony ale przyznam, ze chcialabym...
  • dziewczyny ja tez go wybralam, sylpal Ty piszesz, ze kolor niebieski (bardzo ladny jest) a Ty f3f ? jaki kolorek? ja czekam az producent przedstawi mi nowa game kolorow (nma byc w polowie maja, wiec juz teraz) bo nie moge sie zdecydowac na kolor ;) bardzo podoba mi sie ten wozek, widzielismy go z M na zywo, sliczny jest, latwo sie prowadzi, ma wszystko co potrzeba, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się