Forum Gospodarka Fundusze UE
ZMIEŃ
      funduszy strukturalnych

funduszy strukturalnych

(3 wyniki)
    • Wybrałam temat pracy magisterskiej "Fundusze strukturalne UE". Z pierwszym rozdziałem nie mam zbytnio trudności ,ale w dalszych mam problem. Czy ktoś z Państwa mógłby mnie ukierunkować odnośnie tematyki mechanizm tworzenia funduszy strukturalnych - ma to byc jeden z moich rozdziałów. Bardzo prosze o jakieś natchnienie:) Pozdrawiam serdecznie.
    • Witam szanownych Forowiczów, Od dłuższego czasu poszukuje studiów uzupełniających magisterskich zajmujących się problematyką funduszy strukturalnych uni europejskiej.Znalazłem w Bytomiu, kierunek istnieje od dwch lat ale jeszcze nie został uruchumiony z braku chetnych(może ktos wie dlaczego?? bo wydaje mi się że kierunek dosyc ciekawy).I oto moja prośba: prosze podajcie mamiary na uczelnie które oferuja taki kierunek(lokolizacja od centralnej Polski do południowej Poski...pros...
    • witam, chcialbym sie dowiedziec do kiedy beda dzialaly doplaty z funduszy europejskich, ostatnie obecnie znane sa na lata 2007-2013, czy po tym okresie bedzie cos jeszcze realizowane; tj. konkursy, doplaty itp. prosze o rzeczowe informacje, moze z podaniem zrodla, gdzie szukac takich wiadomosci. dziekuje!
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się