Forum Gospodarka Fundusze Unijne
ZMIEŃ
      funduszy strukturalnych

funduszy strukturalnych

(4 wyniki)
    • www.dotacjeue.org.pl/?nl_msg=4 Ech, Pan Tadeusz Mosz. Lubiłem go oglądać w programie +/-, poza tym jego wykład na KULu zostanie mi w pamięci na bardzo długo. Czyżby teraz przerzucił się z finansów na fundusze unije? Ja akurat podążam w kierunku przeciwnym :)
    • czy może mi ktoś wskazać fundusze, z których lekarz może uzyskać dofinansowanie na rozbudowę gabinetu (NZOZ), doposażenie w nowoczesny sprzęt, rozwinięcie usług, zatrudnienie innych lekarzy.. etc.? Mogę aplikować jako NZOZ lub firma. Z góry dziękuję;)
    • czy dotacja z funduszy unijnych jest opodatkowana?
    • www.samorzad.pap.pl/?d=605231249531453 Piotr Kownacki: Blokada wewnętrzna Polski system absorpcji środków unijnych utrudnia ich wykorzystanie - ocenił na wtorkowej konferencji prasowej wiceprezes Najwyższej Izby Kontroli (NIK) Piotr Kownacki. Na konferencji zaprezentowano raporty Izby na temat systemu kontroli wykorzystywania funduszy strukturalnych oraz środków ze Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego (ZPORR). NIK wskazuje w nich na zbyt skomplikowa...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się