Dodaj do ulubionych

Fundusze Unijne - firma zewnętrzna

19.01.23, 22:00
Mam pewien pomysł na rozwój naszej firmy i akurat zgłosiła się do nas firma która oferuje pomoc w pozyskaniu funduszy europejskich na to. innovatree.pl/usluga/pozyskanie-dotacji/
Nigdy wcześniej nie orientowałem się co i jak.
Odbyłem z miłą Panią rozmowę, dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy. Zrobiła na mnie dobre wrażenie.
Jako laik mało znam się na projektach unijnych i nie wiem tak naprawdę czym ta firma oprócz przygotowania wniosku ma się zajmować. Macie jakieś doświadczenia na tym polu? Korzystaliście z takich firm?
Dodam, że mowa o projektach w których można otrzymać od 20 tys
Znacie jakieś konkretne projekty dotyczące tego?

dzięki
Obserwuj wątek
    • poczno_jurek Re: Fundusze Unijne - firma zewnętrzna 25.01.23, 21:48
      Jeśli zależy Ci na rzetelności i skuteczności to polecam własnię firmę innovatree - mi sporo pomogli gdy założylem firmę. Przede wszystkim w wyjaśnieniu, jak dotacje funkcjonują. uzyskałem wsparcie pomostowe. Na ich stronie można poczytać sporo na temat dotacji. Tu ich można innovatree.pl/
    • Gość: Sygnalista Re: Fundusze Unijne - firma zewnętrzna IP: *.free.aero2.net.pl 17.08.23, 17:08
      www.facebook.com/EmbaCuba.../posts/1328703017478619/ Chodzi o pranie brudnych pieniędzy na Kubie oraz wykorzystanie ich na projekty unijne i nie tylko przez służby oraz biznesmenów , przedstawiciela zjednoczonych emiratów Byłego Juana Davi Ferrera oraz Tomasz Sowiński oraz Energetykę Tom Sowinski
      Studiował „Aerospace Engineering (Lotnictwo i Kosmonautyka)” na: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza

25 paź 2022, 14:14
      Tom

Witam serdecznie Panie Michale, jestem właścicielem firmy heltmed a Pana znajomy pracował dla mnie jakiś czas jako tłumacz, mam serdeczną prośbę - czy mógłby Pan usunąć komentarz spod ambasady Kuby, bo uderza bezpośrednio w moją firmę a nie ma nic związanego z Państwa konfliktem?

Otwórz

Tom

Nieodebrane połączenie głosowe
      14:24

Otwórz

Tom

i straszne rzeczy się dowiaduje od Pana, naprawdę tak było?

Otwórz

niedz., 17:42
      Wysłano

Dzień Dobry, teraz zobaczyłem Pana wiadomość , innej zakłace jak Pan odemnie się dowiedział coś jest nie tak .niech Pan się nie przejmuje służby o tym wiedzą ,chętnie spotkam się osobiście z Panem tej sprawie i chętnie porozmawiam www.salon24.pl/u/karzo/991166,spadek-po-po

Otwórz

Możecie teraz dzwonić do siebie nawzajem oraz wyświetlać informacje, takie jak status aktywności oraz informacje o przeczytaniu wiadomości.
      Wysłano

niektóre materiały załączniku ja prawie od początku , wiem o tej aferze .

Otwórz

Wysłano

PPE_PL_Centrum Obsługi Inwestycji (1).pdf
      2,09 MB

Otwórz

Tom

Ja wiem wiem, no teraz czytałem. No cóż Pan Juan był przez moment odpowiedzialny za tłumaczenie na hiszpański moich rozmów w ambasadach gdyż ja zajmuję się medycyną. Stąd moja prośba aby Pan ten komentarz usunął spod zdjęcia w ambasadzie Kuby. Zaraz otwieram kolejną klinikę i będę mieć klientów dyplomatycznych stąd moja prośba, mógłby Pan?

Otwórz

Tom

dziękuję za PDF

Otwórz

Wysłano

jest to skomplikowana sprawa ,rozumiem Pana, chętnie z Panem porozmawiam co Pan na moim miejscu by zrobił ?

Otwórz

Tom

A usunal Pan już komentarz spod mojej firmy i ambasady Kuby?

Otwórz

Użytkownik Tom odpisał Ci

Oryginalna wiadomość:
      jest to skomplikowana sprawa ,rozumiem Pana, chętnie z Panem porozmawiam…

Dużo Pan stracił?

Otwórz

Wysłano

tak ,dlatego publicznie niestety muszę walczyć w Polsce jak Pan Juan innej sprawie powiedział , nie można zamieść tej sprawy pod dywan .

Otwórz

Tom

Pan Juan był w Areszcie Śledczym w związku z tą sprawą, w nieludzkich warunkach. Przez ponad rok. Uważam, że on sam nie wiedział tak naprawdę o co tam chodzi, tylko został wykorzystany jak Pan, przez Polaków którzy wymyślili ten cały proceder. Cóż łatwo kimś manipulować kiedy jest z innego kraju. Uważam, że mógłbym swego rodzaju słupem, bo pewnie miał za zadanie być twarzą tego wszystkiego. Przykre.

Otwórz

Tom

Cóż, z pewnością Pan się nauczył, a jest Pan jeszcze młody - że inwestowanie w podmioty niepewne, może się skończyć tak jak się skończyło. Gorzka lekcja i przede wszystkim bardzo smutna.

Otwórz

Wysłano

Proszę o sprawdzenie moich postów. Służby o tym wiedzą, to jet większy przekręt niż opisany ,

Otwórz

Tom

Panie Michale, jak każdy przekręt tego kalibru... Tam gdzie są duże kwoty, to nikt z przypadku tego nie wymyśla..

Otwórz

Wysłano

tym przekręcie są znani prawnicy zamieszani, A władza pojednaj i po drugiej stronie. Przyszłość, na tej aferze wszyscy stracą najbardziej polski podatnik

Otwórz

Wysłano

ps. z mojej informacji Pan Juan nie był w areszcie .

Otwórz

Tom

Rozumiem.. bardzo Panu współczuję.

Otwórz

Oryginalna wiadomość:
      ps. z mojej informacji Pan Juan nie był w areszcie .

był ponad rok

Otwórz

Wysłano

alee nie od tego momentu jak jest w artykule

Otwórz

Tom

Na pewno byl do lipca lub sierpnia 2020

Otwórz

Tom

Połączenie głosowe
      9 min

Otwórz

Tom

Prosiłem o usunięcie komentarza który uderza w moją firmę Heltmed, rozumiem, że Pan na złość tego nie zrobi.

Otwórz

Wysłano

Prosiłem rozmowę osobiście tej sprawę . ta sprawa dotyczy poszkodowanych prania pieniędzy ten materiał zna Policja ,ABW .Prokuratura Zbigniew Ziobro to tej pory nie dostałem informacji zwrotnej od służb w rozmowie to powiedziałem oraz zadałem pytanie i co Pan na moim miejscu by zrobił ...

Otwórz

Tom

i oczywiście dziękuję za rozmowę, jakby Pan miał jakieś nowe PDFy to może mi Pan podsyłać

Otwórz

Oryginalna wiadomość:
      Prosiłem rozmowę osobiście tej sprawę . ta sprawa dotyczy poszkodowa…

Zaraz odpiszę

Otwórz

Tom

Co bym zrobił na Pana miejscu… to jest dobre pytanie. Nie wiem. Wiem natomiast - analizując sprawy innych afer, że jest bardzo ciężko odzyskać środki z takich wydarzeń. Na Pana miejscu rzuciłbym się w wir pracy i robił wszystko aby się „odkuć” finansowo i spokojnie obserwował bieg wydarzeń, a nóż się okaże za wiele lat, że otrzyma Pan jak i inni poszkodowani środki. Natomiast ja bym liczył na długą batalie sądową ale jednocześnie bym naprawdę ciężko pracował i w nic nie inwestował, szkoda Pana nerwów.

Otwórz

Tom

Wir pracy..

Otwórz

Tom

Taka sprawa może trwać z kilkanaście lat.

Otwórz

Tom

I co Pan sądzi o tym?

Otwórz

niedz., 21:25
      Wysłano

Niekoniecznie socjologiem nie jestem ,ale to już inny poziom niż amber gold ,,

Otwórz

Tom

Jak się wczytam w to, to będę wiedzieć. - na ten moment dopiero to Pan mi podesłał różne rzeczy na ten temat. Spokojnego wieczoru!

Otwórz

Wysłano

108465.pdf
      60,49 KB

Otwórz

Wysłano

PPE_PL_Prezentacja GITEX 2016 (1).pdf
      323,51 KB

Otwórz

Wysłano

KATALOG WYDARZEŃ greenpl.eu smartpl.eu experteu.org 1.pdf
      3,55 MB

Otwórz

Wysłano

A tak na marginesie sprawa tez dotyczy Ambasad Zjednoczonych Emiratów Arabskich oraz Państwowych instytucji, Ja nie jestem naiwny.

Otwórz

Tom

To jakiś dramat i wielkie oszustwo

Otwórz

Tom

na to wygląda.

Otwórz

Tom

Dziękuję że mi Pan wysłał bo w szoku jestem, że takie rzeczy mają w Polsce miejsce.

Otwórz

Wysłano

to jet ukryta polityka nie jednej Partii politycznej i służb

Otwórz

Wysłano

wszyscy chcą aby Pis się pogrążył a zaczęła aferą jest odpowiedzialna partia Po ,to tak na marginesie. twa od okrągłego stołu

Otwórz

Wysłano

Pana dziedzina , kto chciał otworzyć małe lotniska , dla przyszłości były by nierentowne lub były by dla bogatych, kto chciał oprócz lotu mieść drugą linie .lotniczą,

Otwórz

Oryginalna wiadomość:
      Pana dziedzina , kto chciał otworzyć małe lotniska , dla przyszłości by…

Dokładnie, powinna być szybka kolej.

Otwórz

Tom

Panie Michale, w tym kraju afera kroczy za przekrętem, trzeba po prostu stąd chyba wyjechać bo tu nigdy jak widać nie będzie dobrze. Tymczasem mam jeszcze trochę pracy więc będę się na niej skupiać i na razie nie będę pisać bo muszę się czymś zająć a już niedziela wieczór, pozdrawiam i spokojnej nocy

Otwórz

Wysłano

Polski na przemiany ,niebyło stać wieżowce w Warszawie czy np galerie handlowe niepowstały tylko zagranicznych pieniędzy ,chodzi o udziały ,

Otwórz

pon., 23:39
      Tom

słuchaj ty kurwo pierdolona

Otwórz

• Gość: Sygnalista Re: Fundusze Unijne - firma zewnętrzna IP: *.free.aero2.net.pl 17.08.23, 17:33
        Pan Tomasz Sowiński odnosi do swoich potencjalnych klientów, zbyt arogancko , dalsza cześć wypowiedzi ,wykształconej osoby ,która ma odczynia mafią oraz jego prawdopodobnie klinika i biznesy mogą pochodzić z prania brudnych pieniędzy .
    • kburzynska78 Re: Fundusze Unijne - firma zewnętrzna 23.06.25, 12:19
      Sprawdź ofertę regionalnych funduszy pożyczkowych takich jak np. Mazowiecki Regionalny Fundusz Pożyczkowy, która udziela niskooprocentowanych pożyczek dla firm bez prowizji pozyczkimazowieckie.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka