Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      gastrolog

gastrolog

(3 wyniki)
    • jestem zła jak cholera.Wydałam 180zł i co on też twierdzi ze to alergia.Na lamblie dał metronidazol by powtórzyć kuracje tak jak ostatnio,ale stwierdził ze one talkich objawów nie daja.Na moje stwierdzenie ze przeciez lamblię mogą powodować alergie on stwierdził ze nie ze alergia napewno jest. Ja wiem ze alergie moze i ma dziecko ale nie na wszystko i to one ją pogłębiaja tak strasznie. Na to czy nie powinno się podać najpierw leków na obłe mówi ze absolutnie nie-BEZ KOMENTARZA. A co mni...
    • Lekarz - wielka slawa, gastrolog, pracuje w szpitalu dzieciecym w wawie, ordynator. Uslyszalam, ze: - niepotrzebnie zrobilam tyle badan, pieniadze na darmo wydalam, zasugerowal, ze szukam dziury w calym - badania zrobilam, przypomne, poniewaz szukalismy przyczyn nawrotu lamblii u dziecka ( w koncu Felix nie potwierdzil, ze robale wrocily) - dlaczego dziecko nie ma szczepien na pneumokoki i menigokoki? moge je zaszczepic natychmiast, u niego w przychodni, za chwile nawet (tematyce szcze...
    • Slonko(5)

Napisz mi prosze, jaka jest historia Waszego leczenia lamblii. Co stosowalas u dziecka, u doroslych. I czy badalas kal potem? Bo przyznam sie szczerze, ze dzieki Tobie, a dokladniej, dzieki Raphacholinowi, przekonalam sie, ze nei wytluklam dziadostwa. Moglabys tez opisac skutecznosc stosowanej terapii? Bede bardzo, bardzo wdzieczna. Co stosowalas w czasie ciazy? W czasie karmienia? Ja rozwazam zastosowanie mega dawki chemii (pojedyncze dawki co 2 tygodnie), ale to dopeiro po po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się