gastrolog

(3 wyniki)
  • Wybaczcie pytanie, ale właściwie nie wiem, czy jest jakikolwiek inny sposób, aby się tego dowiedzieć. Obawiam się, że trzy lata bulimii znacznie nadwerężyły mój układ pokarmowy (własciwie jestem tego pewna). Udałam sie z pewnymi problemami do internistki, ale zupełnie zignorowała informację o mojej chorobie - wydawało się, że nie chce wchodzic w sferę, na której się nie zna, dlatego zrezygnowałam z zadawania jej pytań na ten temat. Planuję udać się do jakiegoś gastrologa z serią p...
  • Cierpię na stan zapalny jelit.Tak bardzo mi to dokucza że niewiem co mam robić.Kręgosłup ,jelita przydatki,pęcherz już nie mogę odróżnić co mnie zatakowało .Ale czuję że to jednak chore są jelita.Poprostu pieką mnie jak by ktoś podpalił je. Biorę często espumisan nie brałam przeczyszczających tabletek tylko zawsze prowokowałam wymioty ,espumisan mi nie radzi.Może ktoś mi podpowie jak zregenerować teraz środek organizmu po tak długim okresie choroby.Dziękuję.
  • nawet bardzo nieświeży. Zęby mam zdrowe, sprawdzałam, wię to na pewno nie to. Mam dość ciałego żucia gumy, trzebaby to jakoś rozwiązać. To musi być jakiś problem z żołądkiem (jestem jak na razie niewymiotującą bulimiczką, coś sobie tam rozbroiłam, kiedy jeszcze rzygałam). CZy którać z Was miała podobny problem i udało jej się z tym uporać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się