Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      gastrolog

gastrolog

(6 wyników)
    • Mam 77 lat i pierwszy raz chciałam skorzystać z pomocy gastrologa. Człowiek prędzej by umarł niż dostał się do państwowego lekarza. Oto moja historia: W marcu tego roku zapisałam się na wizytę w Szpitalu Bielańskim w Warszawie do dr Romana Antolaka. Wyznaczono mi termin 07.08.2009 g.13.00. We wtorek (27.07.09)zadzwoniła do mnie pani, że z powodu "nowych procedur" moja wizyta jest nieaktualna. Mam szukać pomocy gdzie indziej. Następnego dnia osobiście pojechałam do szpitala i ...
    • Witam. Od kilku lat leczę się w związku z bólami żołądka. Najpierw były okresowe i przechodziły po serii leków, potem (od wielu już miesięcy) przerodziły się w bóle stałe - mam je praktycznie bez przerwy. Ich nasilenie potrafi być straszne całymi tygodniami. Nie zależą od jedzenia - nie boli mniej ani na głodniaka, ani po posiłku. Gastroskopie wykazują tylko nadżerki. Niedawno zmieniłam gastrologa. Stwierdził, że to dyspepsja. DOstałam preparaty rozkurczowe i lekko antydepresyjne...
    • Dla mojego 7 m-cznego synka poszukuję dobrego gastrologa dziecięcego w W-wie. Z góry dziękuję za odzew. Dalik2.
    • prosze jeszcze raz o rzetelna odpowiedz, czy czesto zdarz sie komplikacja przy kokonoskopii robiona w narkozie. czesc lekarzy uwarzaze swiadomosc pozwala na reakcje jak sa jakies problemy , zas inni ze wszystko zalezy od dosw. robiacego to badanie , chce zaznaczyc iz musze miec tego typu badanie a mialam robione bez zniecz. i z powodu bolu zaraz po zalozeniu instrumentu zakonczono badanie.Prosze wylocznie o powarzne odp.dziekuje
    • czy trudno się dostać na specjalizację z interny w szpitalu klinicznym? i ogólnie ile trwa taka specka? i czy aktualnie aby być kardiologiem/gastrologiem trzeba takową posiadać? bardzo proszę o odpowiedź :-)
    • Własnie gastrolog bo oni lecza te schorzenia i maja namiary na nowy lek a ty jak nie masz tego problemu to spadaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się