Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      gatunki

gatunki

(4 wyniki)
    • witam prosze podpowiedzcie otoz mam mozliwość kupienia dość tanio płytek opoczno w II gatunku czy warto pozdr
    • Co sądzicie o jakości tych kafli: img370.imageshack.us/my.php?image=kafelkiwidok1jv3.jpg img300.imageshack.us/my.php?image=kafelkiwidok2wp3.jpg One w ogóle nie trzymają płaskości na końcach mają odchylenie po kilka milimetrów. Jaka jest norma na odchylenie od płaskości powierzchni ?? Pewien sklep sprzedał mi te kafle jako pierwszy gatunek. pozdr.
    • Witam Marzy mi się drewniany blat pod umywalkę do łazienki. Wiem że nadają się do tego niektóre gatunki drewna głównie egzotyczne ale ani merbau ani teak ani żaden inny gatunek nie jest wystarczająco ciemny. Chciałbym aby mój blat był prawie czarny. Czy ktoś wie czy to jest wykonalne (zastosowanie bejcy itp?), jak stworzyć takie dzieło i gdzie w Warszawie? Pozdrawiam G
    • Zamierzam w nowowybudowanym przez developera mieszkaniu polozyc sobie parkiet przemyslowy z drewna egzotycznego (merbau i teak). Takze w lazience i w aneksie kuchennym. Jakie macie opnie? Bo spotkalem sie z roznymi - od pozytywnych po krytyczne bo podobno w Polsce z uwagi na inna wilgotnosc drewno egzotyczne sie nie sprawdza - wypacza sie, wybrzusza itp. Kto ma taki parkiet? Niech cos podpowie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się