Forum Dom Materiały budowlane
ZMIEŃ
      gatunki

gatunki

(3 wyniki)
    • Witajcie, znalazłam na allegro takie oto panele: www.allegro.pl/item291740832_panele_podlogowe_ac4_8mm_ze_struktra_bezklejowe.html Sprzedawca pisze, że są drugiego gatunku, czyli czasami odbiegają od właściwego rozmiaru o pół milimetra. Podobno też wg niego panele sprzedawane w hipermaketach budowlanych w promocji też mają taką drobną wadę.. Muszę przyznać, że jestem kompletnym laikiem i łatwo uwierzyć mi w takie słowa, dlatego proszę o radę, czy warto kupować coś takiego? C...
    • witam, planuje podloge z drewna - parkiet, deske podlogowa. co polecacie? jaki gatunek drewna (raczej nasz rodzimy)? jak ksztaltuja sie ceny obecnie za sam material, jak za robocizne? ile w przyblizeniu wychodzi cena za m2 takiej podlogi (drewno+robocizna)? wiem, ze to bardzo ogolne informacje, i wszystko zalezy od tego, jakie to drewno, itd... mozecie napisac, jak to wyszlo finansowo u was? jakiego producenta polecacie, firmy?
    • Witam, Znalazlem juz parkiet ktory nam sie podoba. Jednak czlowiek od wykonczen powiedzial ze parkiet o gruboscu 16 mm to jakis bardzo kiepski gatunek, ze parkeit powinien miec przynajmniej 18mm. Material mojego parkietu to jesion. Co o tym sadzicie? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się