Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      gazeta wyborcza

gazeta wyborcza

(28 wyników)
    • Zapewne nikt się nie przejmie, kiedy ogłosze, że ten wpis jest moim ostatnim wpisem w tym miejscu. Jednak uważam, że gospodarz strony powinien dbać o dyskutantów na swoim forum. Poniewaz nie potrafi walczyć z bezprzykładnym, prymitywnym chamstwem, chociażby przez eliminowanie wpisów zawierających obrażliwe pod adresm autorów wpisów słowa czy teksty, rezygnuję na przyszłość z moich wpisów, nie będę dłużej narażać się na niewybredne pod moim adresem teksty.
    • gdzie się podziało forum "Gazeta Wyborcza" ??
    • Ciekawe czemu nie można skomentować tego artykułu. Czyżby ktoś się bał "głosu ludu"?
    • Oczywiście to musztarda po obiedzie,ale należy podjąć wszystkie kroki do aresztowania moderatorów GW i w ten sposób ich wymiany.oOdchody,"panowanie" bezprawie hołota i wyzwiska tudzież "SZpiegowanie i naruszanie dóbr osobistych"
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29654143 czy w koncu dostane z tego powodu jakies wieksze przywileje u adminow? wszyscy uwazaja ze jestem gazeta wyborcza. taka teza istnieje od roku :) jestem wiec albo cala redakcja gazety wyborczej albo jakims pojedynczym ziolkiem Byly tez tezy ze jestem zakamuflowany Michnik :) chcialbym tylko o tym zakomunikowac szanownym adminom ze jestem Gazeta Wyborcza i nie mozna mnie jakby co kasowac :) Ps-i obiecuje ze juz jak Cimoch poszedl na ziel...
    • wciąż ciekawe artykuły (zwłaszcza w świątecznej), wciąż wyczuwalny poziom (yhh... to powiedziałem :) ) ale cholera ! no kurde na portalu linki do cycków cichopkowych !? ja wiem, że fuzje i przejęcia, ale pytam: macie jakiś dobry serwis informacyjny z liberalnym zacięciem, ale bez kozaczkowego gówna !? czy nie ? bo ja nie wiem...
    • Dlaczego ?? A proszę bardzo. Tu zdjęcie zrobione przez fotografa Agencji Gazety. bi.gazeta.pl/im/1/3741/z3741911X.jpg A tu zdjęcie AP. bi.gazeta.pl/im/2/2398/z2398512X.jpg I nie chodzi mi o to kto lepiej wygląda :) ale o sam wygląd zdjęcia. Wygląda na to że AG nie stać na baterie do lamp błyskowych.
    • Czy przestrzegasz Kościelnych Nakazów? Czy znasz obowiązki wiernych? Jeśli nie znasz lub nie pamiętasz, przypominam Ci je drogi Teofilu*, abyś pamiętał, że bycie Katolikiem wiąże się z pewnymi obowiązkami. * Teofil - imię pochodzenia greckiego. Oznacza "miły Bogu". Istnieją liczni święci o tym imieniu. Autor Dziejów Apostolskich (święty Łukasz) tak zwraca się do swojego czytelnika (Dz:1,1) (Łk 1,1-4.4,14-21) Wielu już starało się ułożyć opowiadanie o zdarzeniach, które się dokonały p...
    • Jeden z moderatorów forum Bielsko-Biała to mcmaxim. Opinie o muzułmanach mcmaxima : "Boze, wybacz mi ta nienawisc, jednak nie sa to moi blizni..." "ja bym tych arabusow wybil w pien..." "zastraszenie przez przykladne bombardowanie arabskich miast." "kilka bombek neutronowych, i bedzie spokoj - jak sie odkazi z tej zarazy fragment ziemi w ten sposob, to reszta sie zastanowi czy warto terroryzowac zachod. sorry - to jedyne wyjscie." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15232&...
    • wyborcza.pl/0,0.html
    • Autorka artykulu "Hanba z trzydziestu kwiatkow" Katarzyna Surmiak-Domańska uzyla w swoim artykule opublikowanym w magazynie GW "wysokie Obcasy" moj komentarz z prywatnego forum GW "Polonia2" www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=14420&w=8336326&a=8336326&v=2&strona=0 Cytowany w jej artykule akapit pochodzacy z w/w watku to: "Któryś z projektantów mody zrobił suknię z papieru, origami. Założę się, że i bieliznę... Rzecz poszła w świat i nikt nie krzyczał, że się bezcz...
    • Przy otwarciu portalu wyskoczyło okno z prośbą o wypełnienie ankiety i wzięciu udziału w bananiu profilu internauty. Po ankiecie wyskoczyłą prośba o zainstalowanie programiku analizującego moje ruchy. Zapewniano, że to bezpieczne i w każdym momencie mogę to usunąć. Trafilo na frajera... Gdy próbuję usunąć przez panel sterowania włącza się komunikat, żeby skontaktować się z daną strona internetową. A tam nic. Zero informacji jak ten szajs odinstalować. Jakim prawem uzurpujecie so...
    • Na stronie portalu Gazeta w Katowicach miasta.gazeta.pl/katowice/0,0.html znajduje się reklama organizacji politycznej, która startuje w wyborach. Taka sytuacja ma miejsce KOLEJNY RAZ. Rozumiem że Gazecie Wyborczej i administratorom jej portalu jest obojętne, że moderatorzy braineater i settembrini działający na forum Katowice są zwolennkami (przyznają się do tego) oskarżanego o separatyzm ugrupowania politycznego o nazwie "Ruch Autonomii Śląska". W czasie wyborów dzienn...
    • już w sprawie domniemanego autora obrażliwego wątku na Ojca Świętego. To jest ewidentny przykład manipulacji opinia publiczną i niech redaktor naczelny pan A.M. się schowa, jezeli nie mam racji ! p.s.: a swoja drogą, ale ten facet zbije forsę na odszkodowaniach od prasy (równiez wirtualnej) - NIE WIERZĘ, ŻEBY KTOS BYŁBY TAKIM SAMOBÓJCA !
    • czy bardzo sie wkurzycie i bardzo mnie bedziecie nie lubic jak otworze dzial (wiecie gdzie) "gazeta wyborcza napisala" - gdzie beda umieszczane co lepsze kwiatki - ze screenami i komentarzami? :))) Tylko szczerze :) Moze byc na maila :)
    • Administratorzy, dlaczego wycieliscie watek mathiasa? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=31003609 Moze w takim razie Gazeta Wyborcza bedzie SAMA podawajac informacje, ktore sa cenne dla czytelnikow, czy tez nie interesuje Was, co o Polsce pisuja w swiecie? kowianeczka
    • jak znależc artykuł o pobiciu dziennikarzy Polsatu przez wiernych z koscioła Św.Brygidy,któryy ukazał sie w GW 3miasto?????????????
    • Uwazam to za chamstwo najwyzszego stopnia, ze do kazdego maila wysylanego konta gazety bez naszej wiedzy i zgody dodawana jest reklama. Wysylasz wiadomosc i nawet nie przypuszczasz, ze pozniej cos ci do tego co napisales dodaja. W kilku przypadkach ludzie - powazni kontrachenci sie na mnie bezpowrotnie obrazili po otrzymaniu wiadomosci ode mnie gdzie byla zalaczona (domyslam sie propozycja wykupienia tam czegos). Oni mysla, ze to ja jestem taki glupi by cos takiego robic. A ...
    • Forum Katowice to nie tylko oaza osób obrażających Polaków ale też ostatnio ujawniających nienawiść do Żydów. Mam nadzieję żę Gazeta Wyborcza coś z tym zrobi. Proszę zobaczyć. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=7549729
    • Hackerzy z Agory wlamuja sie do skrzynek! I zmieniaja hasla! Wlasnie to mi sie zdarzylo na loginie "kagan_prawdziwy"! Nie uzywajcie wiec poczty Gazety Wyborczej, chyba, ze chcecie, aby wszyscy znali wasza korespondencje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się