Dodaj do ulubionych

Pytanie do administratorow :)

15.11.05, 09:09
czy bardzo sie wkurzycie i bardzo mnie bedziecie nie lubic jak otworze dzial (wiecie gdzie) "gazeta wyborcza napisala" - gdzie beda umieszczane co lepsze kwiatki - ze screenami i komentarzami? :)))

Tylko szczerze :) Moze byc na maila :)
Obserwuj wątek
    • tebe Re: Pytanie do administratorow :) 15.11.05, 10:18
      A potrafisz rozróżnić, co jest Gazetą Wyborczą?
      Wiesz, bo jeszcze podasz jakiś link do Interii.

Jeśli w zamian za zgodę zgodzisz się dopisywać opinie jako drugi, to możemy
      pogadać.
      • marcus_crassus Re: Pytanie do administratorow :) 15.11.05, 12:54
        Jeśli w zamian za zgodę zgodzisz się dopisywać opinie jako drugi, to możemy
        pogadać.

hehe. przyjmuje to jaka oficjalna odpowiedz :)

tak mowiac szczerze nie planowalem takiego czegos - tylko bylem ciekawy czy dostane odpowiedz (a nie dostalem jej np w pytaniu o Pszczolkowska) :D

a swoja droga mam pytanie - czy nie mozna na forum PORTALU GW umieszczac linkow do wypowiedzi n/t artykulow GW (jak tego z interii)

bo chyba on wzbudzil spore zainteresowanie - i jestem ciekawy dlaczego. :D

Ale jak widze klimaty lubu dubu niech nam zyje...:D sa tutaj mile widziane :) A np ja to lubie konstruktywna krytyke :) Pomaga eliminowac bledy :)))
      • marcus_crassus dla zainteresowanych czytajacych ten post 15.11.05, 12:58
        o co chodzi adminowi Tebe -

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31898824&a=31898824
        otoz admin Tebe bardzo i zywotnie zainteresowal sie dlaczego wkleilem link o artykule GW z interii :) i staral sie przeprowadzic wnkliwe sledztwo :D

ja dotad nie wiem dokladnie co admina Tebe tak zainteresowalo. Jak ktos mi wyjasni - bede wdzieczny :D
        • Gość: jb Re: dla zainteresowanych czytajacych ten post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 00:12
          Popierałeś konkurencję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka