psie.pole 21.08.03, 12:27 Forum Katowice to nie tylko oaza osób obrażających Polaków ale też ostatnio ujawniających nienawiść do Żydów. Mam nadzieję żę Gazeta Wyborcza coś z tym zrobi. Proszę zobaczyć. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=7549729 Link Zgłoś Obserwuj wątek
willi2 Re: Na Forum Katowice kwitnie antysemityzm 21.08.03, 20:12 psie.pole napisał: > > Forum Katowice to nie tylko oaza osób obrażających Polaków ale też ostatnio > ujawniających nienawiść do Żydów. Mam nadzieję żę Gazeta Wyborcza coś z tym > zrobi. Proszę zobaczyć. Na forum katowic kwitnie chyba twoja glupota albo juz jest na etapie przekwitania.Ty gorolski miechu od trzech pokolen zaloz se brele(okulary jak nie wiesz co to je),i jeszcze raz porownaj nicki.Ty kieliecki gorolski donosicielu !Sam pewnie uzywasz nicku VVilli abo willli2 piszesz a potem zglaszasz,niezle to obmysliles = cwaniaczku. Pierdolcu ! Link Zgłoś
andrzej_koloczynski Re: Na Forum Katowice kwitnie antysemityzm 22.08.03, 13:42 psie.pole napisał: > > Forum Katowice to nie tylko oaza osób obrażających Polaków ale też ostatnio > ujawniających nienawiść do Żydów. Mam nadzieję żę Gazeta Wyborcza coś z tym > zrobi. Proszę zobaczyć. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=7549729 Patrz tak wyglada kapus Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 22.08.03, 17:06 psie.pole napisał: > > Forum Katowice to nie tylko oaza osób obrażających Polaków ale też ostatnio > ujawniających nienawiść do Żydów. Mam nadzieję żę Gazeta Wyborcza coś z tym > zrobi. Proszę zobaczyć. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=7549729 >> Albo nienawisc do zydow, albo ...'antysemityzm'! Gdzie posrod zydow znalazles Semitow? To Arabowie teraz zydow zgrywaja? >>vancouver.indymedia.org/news/2002/06/13125.php Link Zgłoś