Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      gazeta

gazeta

(171 wyników)
    • Czy rabat F&F , 20% chyba jest, z gazet łączy się z rabatem na rzeczach w sklepie, tzn. kurtkę przecenioną na 30% mam upatrzoną i teraz od tej przeceny 30%, jeszcze dodatkowe 20% taki rabat odejmie? ktoś wie? nie wiem czy warto mi szukać gazet.
    • Czerwcowe wydanie gazety "Dziecko" można nabyć z klockami duplo za 6,99. Dodają 3 klocki trójki i jedno z 3 zwierzątek (żółw, tygrys, małpa) lub ludzik (pani).
    • Witm, kiedys sporo bylo takich stoisk, gdzie mozna bylo za male pieniadze kupic stare, w sensie sprzed paru miesiecy magazyny kolorowe. Czy sa jeszcze takie miejsca? Potrezbuje kupic troche mag. wnetrzarskich, roznych firm. pozdr
    • do którejś z gazet dla rodziców dołączona jest płyta "Mała Księżniczka", czy któraś z Was kupiła ją? Jesli tak to będę wdzięczna za podanie tytułów bajek
    • Zaobserwowałam, że te porady zawsze ilustrowane są zdjęciami drogich butów. Czy te firmy im płacą? Bo zdarzało mi się znaleźć w sklepach obuwie spełniające wszystkie kryteria opisane w artykule, a dużo tańsze (czyli około 40 zł, a nie 100). Prawdopodobnie cierpi na tym wzornictwo i trwałość, ale zdrowotnie też są OK, a te artykuły są teoretycznie o tym. Poza tym w sklepach z dość drogimi ubraniami dla dzieci (h@m, reserved), buty bywają raczej tanie (zawsze o te 30-50 zł taniej...
    • Czy ktoś może mi podać tytuły odcinków Sąsiadów na płytce dołączonej do jednego z miesięczników, niestety nie pamiętam nazwy... Mamy już niektóre odcinki a nie chcę kupić czegoś co już może mamy. Z góry dziękuję
    • bo mi zniknela ze sklepu, w necie nie moge znalezc, nie moge sobie przypomniec co to byl za tytul, a corka lubi te pastelowe dziwolagi.... nie wiecie w ktorej to dzieciowej gazecie...?
    • czy wiecie może czy nowy numer gazety Dziecko jest już w kioskach?
    • w wydaniu wrześniowym sa super bajeczki dla dzieci z ludzikami Fisher Price Little people. Dwie plyty do wyboru na kazdej 10 bajeczek. Bajki nie rysunkowe tylko z ludzikami jak np. w misiu uszatku kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,54823,3538422.html
    • Mój synek nagle zapałał miłością do tego zielonego żółwia. Wydaje mi się, że do jakiejś gazety były dołączane płyty vcd (kolekcja) z przygodami Franklina. Czy ktoś wie jaka to była gazeta (dziennik)?
    • orientujecie się jakie długie są bajki na płytach z gazetą minimini? widziałam ostatnio świnkę peppę z minimini i chciałam kupić, ale stwierdziłam, że jak mam płacić za 10minutową bajkę to bez sensu, a z tytułu wynikało, ze jest tam tylko 1 odcinek no więc to pewnie krótkie, wie ktoś?
    • najlepszy jest? chcę sie poduczyc w domu sama;-) Owszem znam podstawy, ale nie tak zeby swobodnie rozmawiac.
    • Drogie mamusie chcę zaprenumerować sobie jakąs gazetkę o dzieciach. Mnóstwo tytułów w kioskach i tak naprawdę nie wiem co wybrać. Proszę napiszcie, które gazetki są najciekawsze i dlaczego akurat je czytacie.
    • no wlasnie nie, bo mam problem nie lada, jestem sama z synkiem dwulatkiem, ma zap. gardla, i co jakis czas musze mu mierzyc temp. I rano po wielkim krzyku wrzucil mi gdzies termometr inie moge znalezc. Kiedys widzialam jako gratis do gazety. Mam kiosk przy wejsciu do klatki schodowej, wiec to minuta, Dlatego pytam, a maz wroci po 19 z pracy.
    • Mam do Was wielka prośbę, czy wiecie moze w jakiej gazecie "dziecięcej" ostatnio była karata rabatowa do Calineczki w Warszawie??? Za wszelkie odpowiedzi będe bardzo wdzięczna. pozdrawiam Aga
    • Obiło mi sie o uszy,ze sa nowe przepisy odnosnie wysyłek poleconych a konkretnie ich zawartości ,dokładnie,ze poleconymi nie mozna wysylac ciuszków jakis pierdół,tylko same listy,gazety badz papiery...czy to prawda,czy ktorejs z Was odmowiono przyjecia przesylki?
    • Sytuacja, która ciągle mi się zdarza... Dość często kupuję papierową GW. I notorycznie mi się zdarza, że sprzedawca mówi: "jest, ale tylko z filmem/dodatkiem,książką". Ale ja chcę samą gazetę! Na niej są przecież wydrukowane dwie ceny: 2 zł bez dodatku, X zł z dodatkiem. Czy sprzedawca ma prawo odmówić mi sprzedaży gazet bez dodatku? Pomijam oczywiście sytuacje, gdy gazeta np. z książką jest zafoliowana i widnieje na niej tylko jedna cena, właśnie za zestaw (np. "Dziecko" tak ma: 1 zł sam...
    • Jak działa (i czy jeszcze?) ta promocja ? Czy mogę kupić dwie książki po 70 zł na osobnych paragonach i od każdej odejmą mi przy kasie (?) 15 zł ? Czy może dostaje się tylko jakiś bon/kupon ? Do kiedy ta promocja ?
    • Czy ja dobrze zrozumiałam? W gazecie Glamour jest karta do H&M -20zł. Ale nie działa jak ubiegłoroczna tylko od 50zł (równo ma być?) odlicza mi -20zł. Ale jak zwracam to zwraca mi de facto 30zł a 20zł tracę. Tak? A ile kosztuje gazeta?
    • Wklejam listę sklepów: www.glamour.pl/adresy-sklepow-narodowy-dzien-glamour-16-kwietnia-2011/183_artregulamin.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się