-
Czy można założyć konto pocztowe na portalu gazeta.pl o adresie mailowym jakiswlasnylogin@gazeta.pl nie posiadając telefonu komórkowego?
-
Od kilku dni linki wejściowe do forum to przekierowania przez stronę gazeta.hit.gemius.pl/hitredir czyli przez firmę zbierającą dane o użytkownikach bez ich wiedzy i zgody. Takie postępowanie to arogancja wobec użytkowników. Nie widzę nigdzie pytania o zgodę na zbieranie informacji o użytkownikach
W chwili obecnej portale wyborczej i gazety mają chyba rekordową ilość linków szpiegujących i spamu. Pełny czas ładowania strony to ~32 sekundy. Po włączeniu Adblocka tylko 2 sekundy.
Czy nie...
-
Czy możecie wytłumaczyć mi ten punkt? Jakim prawem admini gazety mają grzebać w moich prywatnych mailach?
[b][i]Pamiętaj, że przy korzystaniu z usług Google administrator Twojej domeny będzie mieć dostęp do informacji Twojego konta ***@gazeta.pl, w tym do e-maili. [/i][/b]
-
lokalnych? Zawsze były, a teraz trzeba szukać wewnątrz strony....
-
Może mi ktoś administratorów wyjaśnić dlaczego mając konto mogę pisać posty w domenie forum.gazeta.pl ale już nie wiadomosci.gazeta.pl
Dlaczego mam jeszcze raz zakładać konto z pocztą by pisać w wiadomosci.gazeta.pl
Czy idzie o to by było więcej adresów poczty na które przesyłacie spam?
-
bo na forum gorzowskim już pojawił się ktoś kto się za mnie loguje jako laki.... ja sobie z takimi sprawami nie radzę więc się pytam jak zlikwidować to konto?
-
wszystko tną co ma tematykę gejowską:
forum.gazeta.pl/forum/w,396,114217408,114217408,_Pikieta_przeciwko_promocji_zboczen_.html
nieważne na lewo czy na prawo, admin uważa się za księdza i cenzuruje tematy, całe forum zasrane w temacie kaczyńskiego to się adminowi podoba, bojkot gazety.pl
-
Ostatnio zauważyłem dziwną rzecz - przy wejściu na główną stronę portalu, w zakładce "wiadomości lokalne" jestem kierowany na stronę "gazeta Gdańsk", gdy dotychczas była to zakładka "ogólna" wiadomości lokalnych z Polski. Najpierw sądziłem że to jakaś promocja tego miasta, ale po sprawdzeniu okazało się że jednak nie. Mój adres geolokacyjny wskazuje(błędnie) moją lokalizację jako Gdańsk, więc miła Gazeta chcąc mi "ułatwić" życie podsuwa mi od razu wieści z (niemojego) podwórka. Aż tak mocno m...
-
Ten użytkownik forów Gazety szerzy nienawiść narodową do innych nacji:
ludzie.gazeta.pl/kruczygcw/0,0.html
-
Nie po raz pierwszy się zdarza,że vadivia przenosi rozwinięte wątki z forum
"Turystyka na świecie" do innych forów tematycznych.
Ostatnie dwa przypadki, to dyskusja o parku Yosemite i kolei transsyberyjskiej:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=84838546
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=623&w=85390448
O przeniesieniu tych wątków "opiekun" nie informuje użytkowników forum, wątki
po prostu znikają z forum "Turystyka na świecie". Forumowicze nie wiedzą, czy
wątek trafił do kosza...
-
Obraża innych uczestników
używa wulgarnego języka
trolluje ( raz jest kobietą raz mężczyzną)
i ten jego nick sugerujący że jest bezkarny
przykładowe wypowiedzi
forum.gazeta.pl/forum/w,88104,108270313,108287999,Re_Nudzi_mi_sie_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,95160,108285674,108285674,Do_odstapienia_fajny_nick_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,567,108211951,108219639,Re_Nikt_nie_pisze_o_metamorfozie_pani_Lapickiej_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,567,108215097,108219425,Re_na_marginesie_dams...
-
Dziękuję za wywiad
Pzdr
-
Kwiecień przyniesie nam już wkrótce odmłodzoną wersję serwisu Ludzie.Gazeta.pl. Zyskacie dzięki niej nowe profile, a w nich możliwość dodawania zdjęć, znajomych, wysyłania wiadomości prywatnych oraz przeglądu ostatnich aktywności na Forum i w portalu - wpisów i komentarzy do artykułów (oraz zdjęć na FF). W związku z tymi nowościami zmieniliśmy także niektóre zapisy . Zapraszamy do zapoznania się z jego treścią! A już niebawem - miłego i satysfakcjonującego korzystania z aplikacji!
-
wyborcza.pl/0,0.html
-
Jak wiadomo na gazeta.pl zaszły fatalne zmiany, które podążają dalej w kierunku większego absurdu.
Np. forum.gazeta.pl/forum/f,902,Wiadomosci.html
Jak widać ilość wiadomości jest śladowa, dawniej ich było z 10 razy więcej. Jest to wynikiem przeniesienia do absurdalnego systemu z ocenianiem komentarzy (i widocznością ok. 20-tu ostatnich), w efekcie poziom forum spadł bardzo nisko do poziomu onetu czy wp.
Jakby tragedii było mało to nawet przy artykułach nie ma linków do "Wiadomości dni...
-
Mam takie cóś na komórce, forum tam nie nie ma. Ciekaw jestem czy to okrojona wersja portalu na niektóre telefony, czy zawsze tak on wygląda na komórkach.
-
Dlaczego usunięto mój post, cyt:
Re: Rasizm i zacofanie, oto polska
Autor: 0ffka ☺ 25.05.10, 16:38
Dodaj do ulubionych Skasujcie
Odpowiedz cytując Odpowiedz
Klaro powiem ci ze jesteś tępmy, łysym łbem oderwany od gminnego pługa. Przez
takich jak ty śmieci cywilizowana Europa gardzi Polakami i uważa ich za
podludzi. Prawda jest taka, że na Zachodzie lepiej być Afrykaninem niż Polakiem.
forum.gazeta.pl/forum/w,902,111978275,111983089,_.html
Zostawiono zaś rasistowskie posty w ...
-
Gazeta.pl korzysta z serwera w Holandii o nazwie RIPE. Kontaktowanie sie z
Lopacinskim to jedna z wielu propozycji na skorektowanie problemow z forami
czy "ginacymi" mailami. poza tym prosze probowac na:
www.ripe.net/info/ncc/email-contact.html
-
Glywice-Gleiwitz-Gliwice ??????????????????
jakim cudem cos takiego trwa i ma sie dobrze na forum chyba polskiej gazety?
-
mam problem, bo zalogowałem się na forum, jednak próbując wejść na pocztę, wyskakuje mi okienko googla z informacją, żebym się zalogował na inne konto. Jest to kolejny problem z Waszą pocztą, a wszystkie się zaczęły w momencie jak przechodziliście na gmail. Najpierw mi zgubiliście wszystkie maile ze starej poczty, cały czas mam jakieś zduplikowane konta, nigdzie się normalnie nie mogę zalogować, a teraz to. Po prostu ch... mnie strzela, jak oglądam jakimi nieudacznikami jesteście, wasza praca...