gazeta

(278 wyników)
  • ...chodzi mi oczywiście o dodatek "Witaj na świecie" ze zdjęciami twarzyczek noworodków. Czy któraś z doświadczonych Mam może mi powiedzieć, kiedy (i czy zawsze?) wykonują takie zdjęcie... czy może trzeba samemu do nich przesłać? Kompletnie się w tym nie orientuję, a to fajna pamiątka i nie chciałabym przegapić takiej okazji :) Pozdrawiam!
  • Miłe panie, tak sobie pomyślałam, że podzielę się z Wami tym, co przeczytałam we wczorajszym wydaniu lokalnej gazety (lokalnej tj. wychodzącej w ponad 100tysięcznym mieście). Jest to wywiad z energoterapeutą z 25 letnim doświadczeniem. Artykul a raczej wywiad traktuje o kobietach w ciąży, porodzie i okresie poporodowym. Facet wygłasza następujące tezy: -kazdy zazywany hormon konczy sie nowotworem - pierwsze 3 miesiace ciazy nie powinno sie chodzic do lekarza g8inekologa, bo on tyl...
  • jakie gazetki kupujecie ? a moze macie prenumerate ? chodzi mi o gazety tematyczne np Dziecko, Rodzice Czy warto kupowac, czy wystarczy czytac on line na stronie dziecka czy rodzica ? pozdrawiam Nimeska
  • Co prawda nie jestem w ciąży i w najblizszym czasie nie planuję dziecka ale chciałabym zacząć czytać jakąś gazetę dotyczącą ciąży i dzieci... Jaką gazetę możecie mi polecić? Kiedyś na tym forum wyczytałam,że któraś z gazet jest "niedobra" bo są złe informacje i porady,która zatem jest warta uwagi przyszłej mamy i fachowo dobra? Z góry bardzo dziekuje.
  • Cześć dziewczyny, Uwielbiam siatkówkę i w czasie relacji finału z Włoszkami można było usłyszeć, że m.in szczęście naszym Złotym dzieczynom przynoszą koleżanki w ciąży, to może gazeta Twoje 9 Miesięcy zostałaby sponsorem reprezentacji i już Złotka byłyby niepokonane na świecie do końca świata :) viki
  • Witam Czy kupujecie gazety "Mamo to ja " i "Dziecko"? Potrzebuje kupony konkursowe na "dziecko z okładki. Spóźniłam się i nie mam kuponów z numerów sierpniowych, a chciałabym spróbować wysłać moja Olunie na ten konkurs. Jeśli możecie prześlijcie mi. Bardzo Prosze Pozdrawiam Sylwia
  • Witam, jestem w 26 tygodniu ciąży, wczoraj odebrałam wyniki testu, na czczo i po godzinie mam w normie ale po dwóch 145 (norma do 140) i mam pytanie co dalej? Czy wystarczy tylko dieta? Jeśli nie wystarczy dieta to co mnie czeka i czy niesie to zagrożenie dla mojego dziecka? Dzięki za odp. pozdrawiam
  • forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451881.html Przypominam i proszę o dostosowanie swoich suwaczków-sygnaturek do prawidłowego rozmiaru. Czyli Sygnaturka NIE powinna mieć więcej niż 4 LINIJKI tekstu. Wiec tym samym podwójne suwaczki czy duże są do poprawienia/zmniejszenia lub wstawienia innych.
  • tu: www.rodzic-bezbolu.pl/ podpiszcie, wyślijcie znajomym - o ile oczywiście zgadzacie się z petycją a tu artykuł o początkach akcji: wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,79448,9173794,Prawo_do_znieczulenia_trzeba_zagwarantowac_w_ustawie.html pozdrawiam
  • suwaczki(10)

Chcialabym sie dowiedziec jak mozna zainstalowac suwaczek na tym forum? Bo juz go mam i jakis tam kody tez ale nie wiem jak go zalaczyc zeby sie pokazwyal przy mojej wypowiedzi.
  • czytacie gazetki??? o internet nie pytam bo tutaj tez co po niektore wypisuja takie rewelacje ze noz w kieszeni sie otwiera i jeszcze maja czelnosc doradzac takie "doktorki" innym kobietom ale nie wazne;-) ja nie czytam i odnoscnie tych gazet dla ciezarnych -nie wiem kto to redaguje ale napewno nie ci lekarze wystepujacy na 1 stronie w ramkach jako konsultajci;-))) abstrahujac: mały przykład: jestem w 1 ciazy a 1 ruchy autentycznie poczulam juz w 16 tyg od 17 mam je regula...
  • pytanko(4)

jestem tu nowa, i zabardzo niewiem jak sie przemieszczac miedzy forum , naprzykład interesowalo by mnie wszystko o szpitalu sw, rodziny w poznaniu, jak to poszukac
  • Ten wątek jest wątkiem informacyjnym. Proszę się nie dopisywac. Każdy post w tym wątku traktuje o innym temacie. Nie zebrałam wszystkich tematów jakie były poruszane na forum, gdyż jest to fizycznie niemożliwe. W miarę możliwości moderatorki będą dopisywały kolejne często powtarzające się tematy i doklejały linki.
  • Reklamę zobaczyłam w tv, a że jestem na początku ciązy i wczesniej nie rozgladałam się za tego typu czasopismami, czy wydaniami książkowymi, postanowiłam zajrzeć co tam mają. Skusiłam się, bo prezentowano tam stroje wizytowe dla pań w ciązy. I szok. Ceny jak w Las Vegas (cała reszta, artykuły nawet ciekawe :) ), nie tylko ubrań, ale np. fotelików do auta, niektórych rzeczy potrzebnych przy wyprawce dla malucha, podgrzewaczy do butelek (579 zł, kosmetykow do pielegnacji ciała. Cz...
  • Witam wszystkich, jeszcze mnie tu nie było :) Podczytuję forum już od dłuższego czasu, zamierzam się wreszcie rzucić na głeboką wodę ciąży i przyszłego macierzyństwa :) Mam pytanka do was : ostatnio najwyrażniej zapanowała moda na cc...? coraz więcej kobiet sie na nia decyduje, wiec powiedzcie mi proszę : jaka róznica ? Jakie wady i zalety normalnego porodu, a jakie cc ? I jeszcze jedno, nic mnie tak nie przeraza, jak perspektywa karmienia piersią. Moje piersi sa baaardzo wrazliwe...
  • Bardzo prosze o opinie na temat wózka bebecar Racer ST albo Tracker. Oba są z pompowanymi kołami, z tym że ten pierwszy to 3 kołowiec. Nie wiem czy 3 kołowce się sprawdzaja na wyboistym terenie i czy sa stabilne. I w ogóle jak się te wózeczki sparawuja bo cena jest dość wysoka i nie chciałabym wtopić. A chciałabym wiedziec czy warto kupic ten wózek. a może ktoś ma na oku jakiś podobny ale tańszy??? głownie chodzi mi o pompowane koła i skrętne przednie koła, no i spacerówka + gondo...
  • Gdzie jest ten tekst "Tydzień po tygodniu"? Tam były takie fajne porównania Maleństwa do krewetki, truskawki... A teraz nie ma tego artykułu:(((((( Zgłaszam sprzeciw!!!
  • od 20 lutego claudia ma w swojej ofercie dodatek pod tytulem ciaza , podobno jest wszystko co jest z nia zwiazane...nie kupilam jeszcze tego ale zwroccie na to uwage ...moze to dobra lektura..
  • witam dziś rano wstałam i zobaczyłam jak zwykle wyciek z piersi, tylko że tym razem sporo wiekszy, bo wielkosci dłoni, tylko z lewej piersi. nie byłoby w tym nic strasznego, gdyby nie fakt, że oprocz zabarwienia zółtawego czyli prawidłowego w centralnym punkcie plamy jest kolor ciemnobrązowy - teraz nie wiem czy to "stara" krew czy siara moze miec taki intensywny kolor mam mikrogroczulaka przysadki, moja prolaktyna w ciazy jest bardzo wysoka, wiec to że mam wycieki nie jest dla mni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się