Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      gazeta

gazeta

(188 wyników)
    • W zasadzie o torbach dołączanych do gazet juz było, ale co w takim razie robicie z gratami np. z Yves Rocher? Ja dostaje tam mnostwo prezencikow, typu: szalik, torebka, futerał na komorke, okulary słoneczne, itp. Wiec tak: - torebki zwyklej nie nosze - torebki szmaciane uzywam na zakupy - okulary słoneczne sa w samochodzie 'w razie gdyby ktos zapomnial' - szalik mozna nosic, bo ladny kolor - portfel mam na drobniaki za granice - notesik w rozowo-czarnej oprawie trzymam..na prezent ...
    • Ostatnio zauważyłam, że na rynku jest bardzo dużo czasopism, w nich coraz to nowsze i lepsze dodatki, kilka lat temu były to zdecydowanie badziewia, a dziś jest w czym wybierać. i tak się zastanawiam, nie chce kupować każdej gazety, a podoba mi się w "przyjaciółce" torba - np. na plażę w sam raz, ładna kosmetyczka i portfel jest też w "tinie", a w "olivi" bardzo fajny zegarek. Zastanawiam się czy lepiej opłaca się kupić torbę czy kosmetyczkę i portfel:)?A tak wogóle podobają Wam s...
    • chciałąbym się dowiedzieć co myślicie na temat dodatków do gazet, a dokładnie szali, toreb itp? Ostatnio zauważyłam, że na ulicach wiele dziewczn i kobiet nosi torebki z gazet, ja osobiście nie kupiłabym torby, która ma skajowe wykończenia, nawet w sklepie ale jeśli chodzi o szale, to nie umiem się oprzeć i kupuję:) a wy?
    • widziałam ale zapomniałam nazwy tej gazety, ale dodatkiem była 2-osobowa mata plażowa
    • Zastanawia mnie z jakich powodów kupujecie gazety jak avanti, glamour, elle, joy, pani, cosmo…itp Czy naprawdę dla tej mody która tam jest pokazana? Czy może dla artykułów? Horoskopu? Kosmetyków? Czemu taki wątek? Bo mi czasami ręce opadają na te pokraczne kreacje :/
    • np w "Twoj Styl" sesja zdjęciowa ciuchy z reserved i z h&m podane ceny a i tak nie można tego kupić w sklepie ponieważ tych ubrań tam nie ma
    • jak moze gazeta majaca takie mniemanie o sobie w dzisiejszych czasach podac, na pierwszej stronie w dodatku, tytul artykulu: Nowy cholpa Lagerfelda. Ciacho? Przeciez za toakie slowo powinbien poleciec odpowiedzialny pusty, szowinistyczno-koltuski leb www.gazeta.pl/0,0.html
    • czy nosicie torebki z gazet?tak sie zastanawiam bo znikaja jak ciepłe bułeczki ze sklepów.hmmm jakie one sa?fajne?
    • Dzisiejsza "Tina" zawiera gadżet w postaci wieczorowej torebki lub pereł calość tylko 3,90 zł. Ulegacie czasem takim pokusą??
    • Słyszałam dzis, że do jakiejś gazety jako dodatek jest koszulka z MANGO? prawda to czy fałsz?Jeżeli prawda, to jaka to jest koszulka?Orginalna;-) czy jakas kipeksa podróba nie warta nawet do przeznaczenia do spania?
    • chodzi mi oto: z której gazety kierujecie się przedstawianą w niej modą? Ja się zagubiłam nie wiem, która jest najsensowniejsza? Która pokazuje najlepiej obecną modę?
    • widziałyście już nowy serwis gazety - groszki? ( www.groszki.pl/groszki/0,0.html) jak wam się podoba?
    • Serwis Moda.Gazeta.pl poszukuje do pracy w Warszawie redaktora internetu. Szczególytutaj Wyślij swoje CV i list motywacyjny na adres:lifestyle@agora.pl
    • gdzie ona była?? nie moge jej nigdzie znależć. widziałam raz reklamę i od tej pory zapadła sie pod ziemie( reklama i torba w kioskach) nie wiem teraz czy była w vivie czy w innej?!! moze macie ją? macie jej zdjęcie?
    • blog.rp.pl/bojanczyk/2010/08/23/do-you-speak-polish/ - temat słownictwa związanego z modą ostatnio poruszał Tralalumpek, ale szybko zszedł na offtop (tfu, szybko zeszłyśmy z głównego wątku na rzecz kultury osobistej każdej z wypowiadających się forumek). Może tym razem się uda :P Czytałyście ten tekst? Co na ten temat sądzicie? Mnie z jednej strony męczy już angielszczyzna w gazetach i w internecie, a z drugiej często trudno znaleźć polski synonim. Albo brzmi on śmiesznie lub pretens...
    • Pytałam o sukienkę mohito i buty do niej (buty mam podobne ale całe zamszowe i pasek wyżej kostki) Myslicie, że buty nie są zbyt masywne do takiej sukienki??: [img] https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/kj/yc/j6kb/kqQoYTAuWvbbLFBU6X.jpg [/img] [img] https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/kj/yc/j6kb/zFIXca86814hK6qJXX.jpg [/img] Teraz pytam o reszte ubrań. Które z poniższych ubrań załozyłybyście na tego typu okazję? Spódnica [img] https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/kj/yc/j6kb/eJndg...
    • Chcialabym sobie uszyc podobna sukienke, ale nie wiem, jaki material bylby odpowiedni. Zalezy mi na tym, zeby byla zwiewna. [img] https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/yi/xg/dw4f/Ve1VQOhTo7nxSDantX.jpg [/img]
    • Pomozecie dziewczyny? Kupilam pod wplywem chwili dosc letnia sukienke. Myslalam, by ja zalozyc na pewna rodzinna uroczystosc ktora jest za kilkanascie dni,ale jest zimno i nie wiem jak ja dostosowac do pogody. Macie jakis pomysl. A, dodam,ze moja jest bardziej zywego koloru,wiecej rozu. Niestety tego mojego koloru nie ma na stronie. Z gory dziekuje za jakies sugestie. www.esprit.co.uk/?welt=women&downwelt=all%20products&division=dresses&category=smart
    • to tak dla ułatwienia znalezienia poprzednich wątków:) cz 10: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=71666503 cz 9: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=70622249 cz 8: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=69852649 cz 7: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=68886948 cz 6: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=68430259 cz 5: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=68255016 cz 4: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=68131994 cz 3: forum.gazeta.pl/forum/72...
    • podobno w olivii ale na stronie nie ma zadnej wzmianki.. ktos wie w ktorej dostane dvd z filmem? dzieki :*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się