gazeta

(256 wyników)
  • też tak macie? bo mnie to powoli już przeraża, cdo miesiąc obiecuje sobię, że kupię JEDNĄ gazetę a kończy się na : Marie Claire, Twój Styl, Glamour, Elle nawet głupie Cosmopolitan kupuję i jestem przerażona poziomem, gdy to czytam:( na dokładkę Super Linia, jedyna naprawdę wartościowa gazeta jaką kupuję to Charaktery. Jestem studentką, kasy wcale nie mam dużo, i łapie się za głowę licząc ile to "hobby" pochłania kasy! A ja tak lubię wieczorkiem, poleżeć trochę z gazetą, bardzo mnie...
  • kupiłam ostatnio cosmopolitan z listopada na stoisku z przecenionymi gazetami, w domu okazało się ze ktoś zwinął wszystkie próbki, zarówno z wnętrza gazety jak i z dołączonej ulotki. Folia w którą całość była zapakowana została sprytnie przecięta, tak że na pierwszy rzut oka nie było tego widać. Więc ostrzegam żeby dokłądnie patrzeć co się kupuje w takich przypadkach.
  • Mam pytanie gdzie w poznaniu mozna kupic gazety typu TS, URODA, ELLE itp z poprzednich miesiecy?? Moze macie jakies dokladne namiary. Pozdrawiam
  • no wlasnie, co o nich myslicie? przyznam sie ze sama czasem skusze sie na gazete z ich powodu lubie torby (chyba jakies 2 lata temu byla taka w paski w elle,moja ulubiona :) czasem tez kosmetyki (najlepszym "lupem" bylo mleczko netrogena dolaczone do vity- gazeta za 3.99 a w sklepie mleczko za ok.20! :)) juz mniej filmy (nie kazdy) czy kosmetyczki albo inne gadzety no i probki w srodku, rzecz jasna
  • gazety(5)

wiem ze moze to nie to forum ale....?powiedzcie kobietki jakie czytacie babskie gazety?macie jakies stale ktore czytacie co miesiac?
  • dziewczyny pomozcie zastanawiam sie ze znajomymi czy nie zaczac wydawac nowej babskiej gazety ale nie takiej jak glamur, twoj styl czy cosmo tylko cos powiedzmy inteligentniejszego bardziej jak wysokie obcasy czy wprost interesuje mnie czy czytałybyscie cos takiego i co powinno byc wtakiej gazecie waszym zdaniem ???
  • j.w. czy nie uwazacie ze to obciach chodzic np. z torba od "pani domu" czy miec parasol z logo "naj" to nie wiocha.itd. dodam ze w wyzej wymienionych pytaniach nie wyrazilam swojej opini:)
  • No właśnie..uzywacie? Ja sie złapałam na tym, że czasem próbuję podkłady, a potem sie zmywam i zaraz nakładam swój. Generalnie nie lubię tych próbek. Czasem coś otworze a potem tak rozpoczęta saszetka wala mi sie po łazienkach. Czasem to nawet jak wyrzucam gazety zauwazam, że są niewyjete próbki. A Wy dziewczyny??
  • Powiedzcie mi prosze jakie z lutowych gazet juz sie ukazaly? Narazie wiem ze jest Twoj Styl. Dzieki
  • No właśnie. Czy już coś kupiłyście? Jakie ciekawe artykuły? A może jakieś trochę porządniejsze prezenty?
  • ... o pewnym preparacie Diora. Co to niby tłuszcxz z bioder na biust przesuwa ;-) Tylko o tym słyszałam, na zasadzie "czytałam gdzieś, że ....' , "pisali w gazecie, że..." Natomiast nie znam żadnych konkretów. Czy był tu poruszany ten temat? Może ktoś poda jakiegoś linka? Zastanawia mnie dlaczego taki Dior.... takie bzdury wymyśla. Bo uwierzyć w to jednak trudno. - pokrzywa
  • Gazety(6)

Która bardziej Wam się podoba "Uroda", czy "Pani", czy jeszcze coś innego (była chwalona MC) szukam czegoś co zastąpi mi TS, który się strasznie zepsuł, pozatym prenumerata przychodzi do mnie po koniec miesiąca, wrrrrrrrrr. Acha, do której z gazet odeszła Kaszuba?
  • Witam Prosze napiszcie co ciekawego w nowej Marie Claire, Elle ja ze swej strony przedstawiam Twoj Styl, min: Wywiad z Małgorzatą Kożuchowska O decyzjach zyciowych Jolanta Kwasniewska i Magda Wojcik zalety nowej deity-chrupiemy i nie tyjemy Co najczesciej poprawiaja Polki-raport z gabinetow chirurgicznych Brwi do stylisty Wiagra dla Kobiet Moda na wiosne.... i wiele innych ciekawych tematow poza tym sa dwie probki nowego podkladu Loreal, probka kremu Beauty Creator Sorayi...Pozdraw...
  • zawsze się wkurzam jak do gazety dodają jakiś bubel i prze to jest ona droższa np. Uroda w tym miesiącu kosztuje 9 zł bo jest z jakąś tandetną torebką , której nigdy nie użyję. I po co mi to? wyjątkiem czasem są płytki i książeczki np. ta sephory z ostatniego TS. Kupiłam też Trendy ( strasznie jestem ciekawa co to za pismo a w pracy nie uda mi się nic przeczytać :( ) i jest jakiś beznadziejny wisiorek. Nie lepiej zmniejszyć cenę pisma niż dodawać jakieś badziewie?
  • Proponuję nowy wątek o gazetach. Piszcie co jest ciekawego w czasopismach. Jakie filmy są dołączone? Jakie próbki kosmetyków? Jakie dodatki? Cena. Itp. Wczoraj kupiłam NAJ. Jest naprawdę fajna duża torba w kwiatki. Dostępna w 3 kolorach - czarnym, zielonym i różowym. Mam czarną w białe kwiatki i jestem nią mile zaskoczona. W środku gazety jest jeszcze próbka nowego kremu GARNIERA. Kosztuje 14,90 zł.
  • Widziałam już w kiosku Elle i Marie Claire. Czy może któraś już kupiła i zdążyła przekartkować? Warto którąś kupić?
  • Zastanawiam się nad pojsciem do fryzjera i ostrzyzeniem sie jak Magda Mołek tylko nigdzie nie mogę znaleźć fotki którą mogłabym ze sobą zabrac idac do fryzjera, może są jej zdjęcia w jakiejś gazecie, która obecnie jest w kioskach ??
  • Czy szczęśliwe laureatki konkursu Ziaji na Gazecie otrzymały już nagrody? Ja nie i oczywiście dlatego się dopytuję.
  • styczniowe wydanie Oliwii jak zawsze jest w 2 formatach maly i duzym, maly zawsze kosztowal mniej, ale nie tym razem!! Oliwia duza kosztuje 3,95 mala 5,35 bo jest w niej prezent !! prezent jest zawyczaj za darmo! ale nie od Oliwii!! nie dosc ze kupujesz wybrakowany maly format to jeszcze doplacasz za prezent. zestaw szczoteczka do rzes i brwi, pedzelek do pudru oraz pedzelek i gabeczka do cieni wszystko tandentne i mikroskopijne. ZENUA ZENUA ZENUA
  • pewnie zaraz mnie napadniecie,że to nie to forum,ale trudno dziewczyny,powiedzci mi kochane gdzie w Warszawie sprzedają gadzety typu torebki wiem,gdzie można kupić filmy,ale torebek tam nie ma jest jedna na którą poluję ,ale nie wiem gdzie tego szukac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się