-
kupiłam bilety do Girony i dopiero potem spojrzałam, że samolot jest o 23.55. Prośba do Was o pomoc:
- czy da radę dojechac o tej porze do Calella? jeszcze nie zarezerwowałam noclegu, ale myślałam o tej miejscowości, chyba że polecicie mi coś lepiej skomunikowanego z Gironą
- możecie polecić jakiś nocleg (żeby nie był betonowy hotelowiec)
- jaka temperatura jest na ogó na przełomie maja i czerwca, ktoś był o tej porze ?
-
Witam wszystkich forumowiczów, moje pytanie dotyczy transferu z lloret de mar na lotnisko w gironie, sęk w tym że samolot powrotny mamy o godzinie 6;30 i z tego co się orientuję to autokary Sagales nie kursują o tak wczesnej porze a nie chcemy brać taksówki .. będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam.
-
Witam,
Chcę wybrac sie na weekend w czerwcu do Lloret de Mar i chciałbym zapytać o dojazd do Lloret de Mar z lotniska w Gironie.
Problem jest w tym , ze lądujemy prawie o północy i z tego co zdążyłem się zorientować to jedynym transportem (?) będzie chyba Taxi bo raczej koczowanie do rana odpada . Na stronie lotniska podają koszt 45-50EUR ,ale czy taka cena obowiązuje także w nocy. Może cos jeszcze przeoczyłem ?
Z góry dzięki za informacje.
-
mam pytanie, czy ktoś mógłby mnie uspokoić co do powrotu z Barcelony
do Girony. Odlot sam w Gironie jest o 7,55 wylot jest w
niedziele...a analizując odjazdy autobusu ze stronki
www.sagales.com/pubdocs/618_barcelona-girona-figueres-2008-06-
25.pdf nie widze żadnego połaczenia. Czy źle patrze??? czy zna ktoś
inny sposób dostania sie na lotnisko )ewentualnie ena taxi ) Prosze
o pomoc!!!