gofry

(5 wyników)
  • Znalazlam takie cudo w sklepie, ale nie iwem, czy warte swojej ceny. Kosztuje ok 120 zl - firmy zdaje sie ariete i robi gofry w ksztalcie myszek miki (ma przekladane "wklady" i mozna upiec rowniez sandwicze z "namalowanym" rysunkiem myszki). Posiada ktos takie cudo? Mam troje dzieciaczkow w domu - dlatego sie zastanawiam. Poradzcie prosze :)
  • Chciałam zapytać, czy ktoś z was posiadą tę gofrownicę(MPM S-633G)?? Jeśli tak to to co o niej myślicie?? Czy gofry wychodzą chrupiące?? Planuję kupić gofrownicę, ale z tego co widzę to nie jest to takie proste;/ Tutaj jest zdjęcie tej gofrownicy: img.nokaut.pl/p/bb/2a/bb2abbe5421ec808f4e3af995e86d7f9500x500.jpg
  • Proszę o radę bo kupiłam tak na próbę jakieś "no name" z marketu, a dzieciakom tak posmakowały, że muszę częściej robić. Mam wrażenie że to g...o za słabo piecze i zainwestuję chętnie w coś sprawdzonego. Przepisów próbowałam kilka i wszystkie wychodzą mi zbyt miękkie z tej gofrownicy - gofry są smaczne acz nie chrupią :(
  • Czy lepsza bedzie taka ktora piecze 2 gofry kwadratowe czy 8 w kształcie serca? Na co jeszcze zwrócić uwage przy kupowaniu?
  • wlaśnie są w nowej ofercie po 61 zł 1400 watt warto?
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się