Dodaj do ulubionych

Gofrownica MPM S-633G

IP: *.ostnet.pl 09.02.09, 13:42
Chciałam zapytać, czy ktoś z was posiadą tę gofrownicę(MPM S-633G)??
Jeśli tak to to co o niej myślicie?? Czy gofry wychodzą chrupiące??
Planuję kupić gofrownicę, ale z tego co widzę to nie jest to takie
proste;/

Tutaj jest zdjęcie tej gofrownicy:
img.nokaut.pl/p/bb/2a/bb2abbe5421ec808f4e3af995e86d7f9500x500.jpg
Obserwuj wątek
    • gosza26 Re: Gofrownica MPM S-633G 09.02.09, 14:46
      Gofry wychodzą chrupiące jeśli ma się dobry przepis i jeśli po upieczeniu będą stały a nie lezały:) Ja mam mpm i nie narzekam-inny model, ale to co mogę zasugerować do moc gofrownicy , im wyższa tym mniejsze zużyciu prądu i szybsze przygotowanie posiłku.
    • Gość: Ramis Re: Gofrownica MPM S-633G IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 23:44
      Gofrownica bez wodotrysków, ale spełnia swoją role, pamiętaj jedynie, że przy
      gofrach liczy się przede wszystkim dobry i sprawdzony przepis, wtedy wszystko
      idzie gładko, przy większej mocy gofry wychodzą bardziej chrupiące...
      • Gość: Garaloz Re: Gofrownica MPM S-633G IP: *.anonymouse.org 13.02.09, 00:57
        Ewentualnie trochę prostszy model z tej samej firmy, tańszy, a dokładnie S-633G,
        od półtora roku w dość intensywnym użytkowaniu i praktycznie nie do zdarcia
        dzięki solidnej konstrukcji (aczkolwiek brak w nim regulacji mocy, chociaż przy
        gofrach i tak rzadko się z tego korzysta)
        • johana75 Re: Gofrownica MPM S-633G 13.02.09, 11:08
          Moja gofrownica wygląda dokładnie tak samo, ale kupiona w Tchibo,
          wafle wychodzą super i czasami musze ustawić na mniejsza temp. bo
          piecze szybko, ale dobry przepis to podstawa:)
    • Gość: ola Re: Gofrownica MPM S-633G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 16:54
      a płytki to się z niej wyjmuje do mycia czy są przytwierdzone na stałe?
      Takiej z przytwierdzonymi na stałe, to ja bym raczej nie kupiła.
    • Gość: gość Re: Gofrownica MPM S-633G IP: *.219.117.123-c3.net.pl 09.02.14, 21:45
      polecam gofry wychodzą chrupiące i pieką się szybciej niż podaje to instrukcja plusem jest potencjometr z regulacją mocy ,minusem że czeba otworzyć na sekundę aby ciasto odparowało
      ps. to moja czwarta gofrownica i jedyna ktura piecze prawdziwe i smaczne gofry kture po upieczeniu nie przyklejają się do gofrownicy polecam i pozdrawiam .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka