gromadka

(3 wyniki)
  • Witam ,ostatnio,przeważnie podczytuję bo brak mi czasu,żeby coś napisać(przygotowania na kolejnego bobasa),ale dziś dorwałam chwilkę:)Zauważyłam,że moje pociechy mają pomimo rozpiętości wieku od 15 lat do 2 lat ,wspólny przebój,który i mnie "wpadł w ucho",gorąco polecam może i Wam się spodoba i życzę udanej reszty wakacjii:) www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&feature=relmfu
  • pytam z ciekawości. czy to, że macie trójkę czy więcej dzieci - to spełnienie marzeń z dawien dawna, czy dopiero od momentu narodzin pierwszego? mam narazie córeczkę, bardzo chciałabym być mamą dla kilku dzieciaków. powoli dorastam do kolejnej decyzji (i kończę studia). i jak tak sobie analizuję wcześniejsze lata to tyle co pamiętam zawsze mnie ciągneło do dzieci, i chciałam mieć ich wiele. a wy? pozdrowiam Was serdecznie i ciepło. asia el. naszarodzinka.blogspot.com/ Miłość...
  • dla wszystkich mamuś posiadających dzieciaczki z niewielką różnicą wieku. Z niedowierzaniem czytam Wasze posty o gromadce maluchów, w której jest np. dwóch przedszkolaków i noworodek! To naprawdę heroizm! Jak radzicie sobie na co dzień? Ja sama mam trójeczkę, ale w wieku 14, 8 i 1,5, więc co sześć lat mniej więcej odczuwaliśmy z mężem tęsknotę za następnym dzidziusiem. Czasem jest ciężko, bo nastolastek, drugoklasista i półtoraroczna panienka to w pewnym sensie inne światy, inne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się