grozi

(3 wyniki)
  • Nie przemyslałem zakupu i ... kupiłem na allegro pewien przedmiot . Chce się wycofac z aukcji - niestety nie moge sie dogadac z sprzedawcą (przez 10 dni mi nie odpowiadał a potem dosyc niegrzecznie odpisał ze kupiłem- "to przepadło".(cytat)) Co mi grozi jesli nie przeleje pieniędzy? Przedmiot był tylko jeden , jego koszt to 350 zł. Rozumiem ze na pewno zasłuzony negatyw :( (przyjme go z godnoscia bo faktycznie moj błąs) ale czy grozi mi tez zawieszenia konta? (ew. jakas sprawa sadowa ...
  • Sprawa ma się tak: Wystawiłam na sprzedaż buty dziecinne, na drugi dzień dostałam telefon od pani, która była ogromnie zainteresowana i zaproponowała rozsądną cenę. Buty wycofałam ze sprzedaży i wysłałam do klientki, która międzyczasie napisała do mnie jeszcze 15 maili, na które dostała rzeczowe odpowiedzi, dostała 15 dodatkowych zdjęć, bardzo wyraźnych. Niczego nie ukrywałam, ponieważ buty cieszyły się zainteresowaniem i najprawdopodobniej i tak bym je sprzedała... Dziś dostałam maila...
  • Witam! Opisze swoja sytuacje. Handluje na allegro nieprzerwanie od X lat. Pare dni temu pewien mezczyzna na jednej z moich aukcji kupil 12 sztuk pewnej uslugi. Usluga sie jemu na tyle spodobala ze w dniu dzisiejszym, ale tym razem z konta swojej zony zakupil kolejne 12 przedmiotow na tej samej aukcji. Z tego powodu Allegro w dniu dzisiejszym wyslalo mi ostrzezenie, nastepujacej tresci: "Z przykrością informujemy, że na koncie miały miejsce transakcje niezgodne z zasadami. P...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się