Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      grzybobranie

grzybobranie

(22 wyniki)
    • Chcialam zadać dość śmieszne,jednak dla mnie istotne pytanie dotyczące tej gry . Planuję ją zakupić dziecku , jednak widzialam,że różni producenci mają te grzybki plastikowe, a inni kartonowe. Mój syn ma manie psucia wszystkiego co jest małe i kartonowe;( zadałam to pytanie oficjalnemu sklepowi Trefla - jednak oni nie wiedzą,tłumaczą się tym,że na opakowaniu nie ma info z czego są wykonane grzybki. moze ktoś z Was zna odpowiedź?pzdr
    • Czy dla chłopca 3 lata i 4 m-ce będą to odpowiednie gry czy jeszcze za wcześnie?
    • Witam. Synek dostał w spadku grę "Kubuś na grzybobraniu" Trefla , taką Niestety brak w niej instukcji :( Może ktoś posiada tą grę i mógłby poratować?
    • Chcialabym zakupic gre "Grzybobranie". Bede musiala zrobic to raczej przez internet, nie widzac wczesniej gry. Na allegro jest tyle roznych wersji, ze sie juz gubie. Chcialabym koszyczki miec cale z plastiku, a nie np. tektury, najlepiej zeby pudelko nie bylo ogromne i obrazki w miare nowoczesnie rysowane (nie umiem tego wyjasnic za bardzo o co mi chodzi). PO drugiej stronie planszy sa czesto inne gry. Ktora z nich najfajniejsza dla dzieci? MOze wtedy latwiej podejme decyzje :-) ...
    • Ktore jest najtrwalsze, pionki, grzybki ma z plastiku lub gumy. Czyli, ktora gra przetrwa w rekach 2.5 latki i pozwoli 4-latkowi cieszyc sie nia jak najdluzej :) merlin.pl/Grzybobranie-oraz-Cudowna-podroz-Lata-z-Radiem-gry-planszowe_Granna/browse/product/206,271991.html merlin.pl/Grzybobranie-gra-planszowa_Trefl/browse/product/206,620153.html merlin.pl/Kubus-na-grzybobraniu-gra-planszowa_Trefl/browse/product/206,620155.html merlin.pl/Grzybobranie-i-Rajd_Alexander/browse/product/206...
    • Której firmy polecacie kupić? Jakie są różnice między nimi?
    • gra planszowa?Szukam czegoś w co pogramy rodzinnie:)POleccie coś dziewczyny. mama Emilki i Gabrielka:)
    • Z tego co się zorientowałam w samym merlinie mają trzy rodzaje tej gry. Jaką macie i z jakiej firmy, bo nie mogę się zdecydować.Pozdrawiam
    • Tak w kontekście prezentów z okazji nadchodzących świąt. Coś zabawnego i w miarę inteligentnego, ale nie edukacyjne - raczej przygodowe, do pośmiania się i emocji. Dla 4-latka i wyżej. Może macie jakieś wypróbowane hity? Dzięki.
    • myślałam o dniu dziecka i chyba kupie jakąś fajną grę taką z tych planszowych/ rodzinnych gier ale nie wiem zupełnie jaka może zainteresowac 4-latka (chłopiec).........w co grają Wasi synowie w tym wieku ? Z góry dziękuję o pozdrawiam
    • Co u Was okazało się hitem?
    • Witam ponownie, Czy macie jakieś sprawdzone gry, w które grają Wasze dzieci? Chciałabym coś kupić synkowi, coś w co moglibyśmy się bawić całą rodziną. Bardziej interesują mnie zwykłe gry planszowe, niekoniecznie muszą to być "cuda" na baterie (choć o takich też chętnie poznam opinie).
    • witam, moze poradzicie podpowiecie, w jakie gry gracie ze swoimi 3 latkami?
    • Czy mogłybyście polecić jakąś fajną grę planszową lub jakąś inną dla rozbrykanej 3,5 letniej dziewczynki na zimowe wieczory?
    • Dziewczyny poszukuję jakiejś ciekawej gry dla mojej 4-letniej bratanicy. Myślałam o "Grzybobraniu" Granna ( www.granna.pl/granna/pl/catalog/product_info.php? cPath=0_14&products_id=8 ) lub o Miś, pszczoły i miód ( www.granna.pl/granna/pl/catalog/product_info.php? cPath=0_14&products_id=66 ) Znacie może te gry? Polecacie? A może jakąś inną?
    • Jakie filmy oglądacie ze swoimi dzieciakami? Ostatnio trafiło nam sie obejrzeć razem Epokę lodowcową. Jachu obejrzał cały film z otwartymi ustami, ale bał sie. Które filmy (takie dłuższe) moge z nim oglądać? Auta? Hefalumpy? A jakie gry mu zaproponować? Strasznie lubi z nami sie bawić i interesuje sie jak gramy w scrabble, albo w karty, myślę, że dałby już radę z jakimś prostym Memory. Co myślicie? Dzięki z góry za propozycje.
    • Mozecie cos polecic? Ja polecam "Madry Zamek" - koszt ok. 70 zl, fajna zabawa zarowno dla starszych jak i mlodszych dzieci. Moja mloda od rana siedzi i uklada :) Polecam. Zakladam, ze jakis czas jej sie znudzi, mozecie cos jeszcze podrzucic?
    • Czy mogłybyście polecić jakąś konkretną planszówkę? Taką, w której rozgrywka nie trwa zbyt długo. Dla dziecka, które jeszcze nigdy nie grało. Synek umie policzyć przedmioty do 10-12, więc z liczbą oczek na kostce i potem odmierzeniem trasy na planszy powinien sobie poradzić, chyba.
    • wspólna:) niezbyt nudna dla dziewięciolatka i niezbyt skomplikowana dla czterolatki macie tyle fajnych pomysłów, pomóżcie!
    • Jak w temacie :) chciałabym coś fajnego nabyć mojej córeczce, a nie chcę kupować w ciemno :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się