gumy

(8 wyników)
  • Czy guma do żucia pomaga przy diecie czy szkodz? Mam Kolezanki w pracy które bardzo dbająo figury, całymi dniami żują gumę i jedzą jak wróbelki, twierdzą że guma im pomaga. Co o tym sądzicie?
  • No właśnie pękła nam prezerwatywa. Nie chcę ryzykować dziecka. Co się robi w takiej sytuacji? Dordźcie.
  • w sobote wieczorkiem mialam jeszce delikatne plamienia- koniec okresu a wczoraj- niedziela- pekla nam guma jakie jest zagrozenie ze zajd w ciaze? wiem ze teraz mam teoretycznie dni nieplodne, ale w takich sytuacjach chyba nerwy puszczaja i przychodzi do glowy najgorszy scenariusz... po ilu dniach moge zrobic test ciazowy?? dzieki za poswiecony mi czas pozdrawiam
  • Witam, moja dziewczyna od dwóch lat zażywała Harmonet. Wedle opinii ginekologa to środek antykoncepcyjny tyleż skuteczny co nieszkodliwy (na ile lek hormonalny może naprawdę być nieszkodliwy - nie wiem). Od pewnego czasu, mimo braku jakichś konkretnych niepokojących objawów, ona zaczęła jednak obawiać się, że konsumowane regularnie hormony zrobią jej krzywdę. Chce przerwać i uważa, że wystarczy nam stosowanie prezerwatyw i omijanie "niebezpiecznych" dni przy pomocy kalendaża. Tr...
  • Mam pytanie do Pani Doktor: Czy dopuszczalne jest w ciąży rzucie gum z nikotyną? Jestem silnie uzależniona od papierosów. Palenie rzuciłam tydzień temu i wspomagam się gumami. Producent zaleca branie 8 - 12 gum dziennie. Ja biorę 2-4 gumy. Przyznam, że bez nich chyba sobie nie poradzę! Producent odradza branie gum w ciąży.
  • Bardzo ciekawy artykul. Czy ktos moze podac linka do podobnych- laczacych gotowanie z fizyka?
  • Ginekolog obalił moje metody antykoncepcyjne związane ze stosowaniem prezerwatywy i poinformował mnie, że kwestia wpadki dotyczy nie tylko strony technicznej (czyli źle założonej gumy,ześlizgnięcia się jej w trakcie penetracji, czy też pęknięcia),ale także często "przepuszczalności" tejże, tzn, że materiał z którego są wytwarzone prezerwatywy może mieć na tyle "wystarczające pory", że dojdzie do przejścia przez nie plemników. Czy ktoś słyszał o czymś takim? Błagam o szybką odpowie...
  • Mam prawie 19 lat, chciałabym rozpocząć współżycie ze swoim chłopakiem.Jakie środki antykoncepcyjne są najlepsze prze pierwszym razie?Czy prezerwatywa i krem plemnikobójczy wystarczą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się