gumy

(6 wyników)
  • ... mozna sie wspomagac Orbitka ;) zawsze to cos ;), nie zaszkodzi ketozie???
  • mam takie glupie moze pytanie ale czy rzucie gumy tez jest zabronione? lub niewskazane w tej diecie? ;-)
  • Zastanawiam się czy można żuć gumę Orbit dla dzieci, niby jest bez cukru ale czy owe substancje słodzące nie kolidują z DC?
  • Witam wszystkich serdecznie, przymierzam się właśnie do tej diety, ale mam jedną wątpliwość - jak jej stosowanie odbija się na zapachu? Wyczytałam na forum, że gumy mietowe bez cukru bardzo mogą się przydać, a jak ma się to do zapachu ciała, potu, parowania przez skórę? Mam nadzieję, że nie jest to nazbyt dramatyczne, bo przecież wszyscy funkcjonujemy otoczeni ludźmi, ale ja ze względów zawodowych nie mogę pozwolić sobie aż na taki dyskomfort :O
  • Dziewczyny, bardzo Was prosze o rade:-) Ja jestem na mieszanej i nie wiem co mam zrobic, bo uwielbiam herbatki owocowe i mam ich baaaardzo duzo w domku, ale nie wiem czy moge takie pic na mieszanej:-( Te 3 tyg scislej jakos wytrwalam na zwyklej herbatce ale juz tak mi sie chce jakiejs owocowej... To samo tyczy sie gum do zucia, - czy mozna owocowe ale bez cukru np. orbitki?:-) Juz sie nie moge doczekac na odpowiedz i moje herbatki tez:-) hihi
  • Jak w tytule bo już nie wiem sama.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się