Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      gwiazdy

gwiazdy

(44 wyniki)
    • wiecie co to takiego bez wikipedii? ja powiem szczerze, że w tej dziedzinie jestem laikiem kompletnym. Zaskoczył mnie mój sześciolatek - stoimy pod klatą patrzymy na gwiazdy a on zasuwa pytanie "mamo jaka jest najjaśniejsza gwiazda?" ja znam 2 (aż wstyd się przyznawać) - słońce i polarną ;). A on "może psia" a ja "a istnieje psia gwiazda?". No i dostałam od mojego dziecka lekcję astronomii :) Ciocia wikipedia potwierdziła wiedzę synka :) i nawet skojarzyłam Syriusza Blacka z Harrego P., kt...
    • Przydybali mnie z kamerą w centrum handlowym jak szłam upłynnić trochę gotówki na niezbędnie mi potrzebną 78 parę butów. I pytają z chytrym uśmieszkiem czy uważam że konsumpcjonizm jest niemoralny. Och...eli, myślę sobie przecież wszyscy wiedzą że kobiecy punkt G jest na końcu słowa shoppinG - mówie więc ze skromnym uśmieszkiem, że moralny jak najbardziej skoro go z rozkoszą uprawiam od kilku lat już. A oni dalej pytają czy uważam, że religia ma wpływ na decyzje konsumentów o zakupach w niedz...
    • Błahy wątek o urodzie i o terrorze piękna w Hollywood. Jak to się dzieje, że "gwiazdy" wracają do formy niemalże od razu po porodzie?. Powiecie - prywatny trener plus dietetyk - ok. Ale kto ma siły ćwiczyć na siłowni tuż po urodzeniu dziecka? No a co z czasem, który potrzebny jestna "zejście" się macicy i reszty bebechów? Sądziłam że tego się nie przeskoczy. No i jak to się dzieje że większość z nich wygląda naprawdę rewelacyjnie mając np. 3 dzieci - po każdym po rodzie robią sobie plastykę...
    • prosze wrzucić sobie na youtubie www.youtube.com/watch?v=q3o5Fr6raDI
    • Drogie emamy, Zastanawiamy się, co sądzicie o wywiadach z gwiazdami. Co Wam się w nich podoba? Czego brakuje? Czy lubicie je czytać? A czy lubicie oglądać filmiki z nich? Czy są ciekawe? Kogo chciałybyście obejrzeć w kolejnym wywiadzie? Każda opinia będzie dla nas cenna. Wywiady ze sławnymi mamami znajdują się tu: www.edziecko.pl/rodzice/0,79353,3984480.html Wywiad z Pascalem Brodnickim: www.edziecko.pl/rodzice/1,79354,5923634,Dziecko_to_radosc_mojego_zycia.html ...
    • tego programu nie wiem już czy to ja źle pojmuję znaczenie słowa "gwiazda" czy ci, którzy tworzą ten program? do siódmej edycji zaproszono Martę Kaczyńską na jakim polu ona jest gwiazdą, poza tym, ze jest córką znanego polityka? czego dokonała, ma rzesze swoich fanów? www.plotek.pl/plotek/1,78649,4828955.html to samo pytanie dotyczy innych córek znanych polityków z poprzednich edycji tego programu czy tamte to tez gwiazdy?
    • WG mnie najpiękniej wyglądała Anita: [img]https://zyciegwiazd.onet.pl/355954,2,telekamery-2013-rozdane-zobaczcie-kreacje-gwiazd,fotonews_detail.html[/img] Jak zwykle piękna, z klasą. Pozostałe panie, niestety, jak dla mnie, porażka. Zwłaszcza Marzena Sienkiewicz: [img]https://zyciegwiazd.onet.pl/355954,7,telekamery-2013-rozdane-zobaczcie-kreacje-gwiazd,fotonews_detail.html[/img] Taka suknia + tatuaże na plecach = koszmar
    • kurcze, gdzie to lato? juz po 7 a ja jeszcze gwiazdy widze na tym niemieckim niebie....
    • Jeden z domów aukcyjnych wystawia na sprzedaż pamiątki po Marlin Monroe. Są wśród nich zdjęcia, slajdy, krzesło które było wykorzystane podczas sesji zdjęciowej, kozetka jej terapeuty (na niej Merlin leżała podczas sesji) i coś co wprawiło mnie w ogromne zdumienie: zdjęcie rtg Merlin (chyba płuc albo coś koło tego). Potrafię zrozumieć jeżeli ktoś gromadzi zdjęcia gwiazdy, jej stroje, listy. Przy większym wysiłku umysłowym zrozumiem nawet tę kozetkę. Ale zdjęcie rtg? To już jakie...
    • www.pudelek.pl/artykul/36538/doda_topless_na_okladce_vivy/ Naprawde z całego serca życzę jej wszystkiego naj i oby sie udało z tym facetem - skądinąd najprzystojnieszym z całej gamy panów z którymi prezentowała sie Doda. www.pudelek.pl/artykul/36602/corka_wstydzi_sie_za_madonne/ Przesliczna, a charakter wypisany na twarzy. Oczywiscie mowa o córce.;-) www.pudelek.pl/artykul/36599/nazwala_coreczke_na_czesc_bankrutujacej_grecji/ Paskudne, wydumane imię. ''Przepychają się po ...
    • Czy to atrakcja, że celebrity czasami się nie umalują i oczom gawiedzi ukażą się bez maski? A może nie powinny? Z niektórych faktycznie makijaż czyni "inną" osobę. Czy taka Emma Watson ma prawo nie budzić sensacji bo się nie umalowała? A może powinna być tutaj umalowana? Swoją drogą bardzo ją lubię i dla mnie wygląda fajnie. www.kotek.pl/kotek/1,111368,9341904,Emma_Watson_bez_makijazu,,ga.html
    • Chciałabym zrobić niespodziankę mojemu synkowi - świecące gwiazdki na suficie w jego pokoju. Szukam czegoś na ten temat w inernecie ale nic nie mogę trafić. Sufit jest błękitny a gwiazdki mają w nocy świecić. Mam kilka pomysłów (o wszystkich tylko słyszałam, nie wiem jak sie spawdzają) - granatowa tapeta z (świecącymi nocą) gwiazkami - fosforyzujące plastikowe gwiazdki do przyklejania na sufit - wykonanie chmurek z sklejki (jak przy podwieszanym suficie), nawiercenie dziurek i powkła...
    • Większość lansowanych przez eski, zetki czy remefy gwiazdeczek ma warunki głosowe takie jak ta panna z filmu. Wybierając muzykę kieruję się jedną prostą zasadą. Nic z tego co grają w mainstreamowych i komercyjnych stacjach. [video]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f22B6gcePoU;;f22B6gcePoU;;http://i.ytimg.com/vi/f22B6gcePoU/default.jpg;;??????? ???? ?????????????? ????????? ?????[/video]
    • ja może na mode powinnam z tym pójść, ale jakoś tak wśród dojrzalszych nieco osób chciałabym przeanalizować swoje spostrzeżenia. otóż od dwóch tygodni jestem "szczęśliwą" posiadaczką programów polsatowskich. (mąż chciał mieć formułę). i tak oto miałam w końcu okazję obejrzeć program, prowadzony przez panie Malinowską i Horodyńską. Podczytuje ich rubrykę w Party. Właściwie to Party kupuję ku ogromnemu zażenowaniu mojego męża, tylko dla fotek z imprez i właśnie tej rubryki. No, ale do te...
    • Początkowo myślałam,że to kit,wprawdzie brat sąsiadki jest akustykiem i nagłaśnia mnóstwo imprez w całym kraju,kumpluje się z wieloma "osobami publicznymi" ale o to,że jeden z panów z zespołu "akcent" (jokero,king of disco) odwiedzi skromne progi jego siostry-byłam zaskoczona.Mają nagranie do programu i wyskoczyli "na miasto",wieczorem impreza zamknięta w jednych z klubów z całym zespołem,mogę iść ale mój wpadł w szał i zabarykadował drzwi,zazdrośnik jeden i co tu zrobić :(?
    • nie, nie seksualne... O polityczne mi chodzi. Czy zdarzyło się wam, że obrzydł wam jakiś sportowiec/muzyk/aktor po tym, jak dowiedziałyście się, że preferuje odmienną opcję polityczną niż Wy? Była na przykład afera z ubóstwianym przez wszystkich Małyszem, który pojechał po Kaczyńskim. Mnie to akurat nie zdziwiło, bo Małysz mój sąsiad, a u nas nie lubi się tych co za blisko ojca Rydzyka stoją, ale wielu ludzi się zbulwersowało. Rusza Was to? Ja się przyznam, że choć wielką fanką tenisa ni...
    • Ktoś patrzy? Bo ja (wstydliwe wyznanie) tak i już od pierwszych chwili tęsknię za Skrzynecką...
    • zyciegwiazd.onet.pl/43005,0,1,gwiazdy_bez_makijazu,galerie.html
    • ja kibicuję Monice, nie jest może mistrzynią parkietu, ale uważam,że zrobiła ogromny postęp:),
    • No oświećcie mnie proszę. Nie czytuję gazet popularnych i naprawdę nie znam tej "gwiazdy". Widocznie się nie znam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się