gwiazdy

(23 wyniki)
  • No chyba tak ,bo jak wytlumaczyc ciagle wlazenie w problemy i klopoty? Czego sie nie tkne to moge byc pewna ,ze na pewno" wybuchnie" ,jak nie dzisiaj to jutro. Zycie osobiste? Pasmo najdziwniejszych zwiazkow ,o ktorych moznaby napisac tragikomedie. Czy tak ma byc do konca moich dni ? Co prawda zbyt wiele lat chyba mi juz nie zostalo ale wolalabym jeszcze w tym zyciu odnalezc swoje szczescie .Mam szarpac sie dalej czy spokojnie podkulic ogon i czekac co zycie samo przyniesie? A moja wi...
  • Witam, proszę o sugestię, co mówią gwiazdy o naszym związku: On: urodzony 26 czerwca 1977 w Warszawie, ja: 14 października 1975 w Mrągowie. Dziękuję z góry za odpowiedź.
  • co mowia gwiazdy na temat przyszlosci kobiety koziorozca (ur. 06 stycznia 1979 w Gliwicach ok godziny 9.00) i mezczyzny skorpiona (ur. 14 listopada 1977 w Lublinie). Czy ten zwiazek ma jakiekolwiek szanse na przetrwanie? Z gory dziekuje i pozdrawiam, Jagutek
  • Witam Co można powiedzieć o dacie 12.08.1974 godz. 12.50 ? Pytam bo miałem jakiś czas temu przypadkową wizytę (naprawa TV) u Pani "jasnowidz" i dowiedziałem się ciekawych rzeczy. pozdr.
  • ostatnio wpadłam w kiosku na tygodnik Gwiazdy - słyszał coś ktoś o nim? warto poczytać? dzieki za rady
  • poszukuję doniczkowego kwiata- gwiazda betlejemska (poinsencja, wilczomlecz). Teraz jest niedostepna w sprzedazy bo przekwitła i zgubiła liście, Jesli ktos jest posiadaczem chcetnie odkupię. Pozdrawiam
  • Poznalem niedawno dziewczyne przez internet, problem polega na tym, ze jest ona 2000 km. ode mnie. Co mowia gwiazdy o moim zyciu uczuciowym w tym roku, czy wreszcie sie uda odnalezc TA WLASCIWA? Urodzilem sie 3.09.1976 o 14:45
  • co dalej?(14)

Droga wróżko, jak gwiazdy widzą dalszą przyszłość mojego małżeństwa, ja rak: 10.07.1977 godz. 10.07.77 godzina 7.10, on skorpion 1.11.1977. godziny nie znam, oboje z Warszawy. Jestesmy małżeństwem od 27.11.2001 i nasze wspólne życie jest straszną huśtawką - od sielanki do tygodniami ciągnących się awantur, wyzwisk a nawet rękoczynów - nie potrafimy panować nad naszymi emocjami, w złości nie potrafimy się kontrolować, a ja od 05.05. w ciaży już często w ogóle nie wiem, jak nad so...
  • nadzieja(14)

Jestem zodiakalnym rakiem ur. 22 czerwca 1977 w Iławie o 6.05 rano. Moje życie to wieczne zwroty. Nic nie jest w nim proste i oczywiste, chociaż z perspektywy czasu wydarzenia zdają się przybierać dość pomyślny obrót - składają się na to, kim jestem. Obecnie znów przeżywam duże zmiany. Nie wiem, czy na lepsze. Chodzi o moje życie rodzinne i osobiste. Mam nadzieję, że w końcu będę mogła mieć prawdziwy dom. Czy gwiazdy mogą mi w tym pomóc?
  • nie udało mi się nie udało mi się żyć zgodnie z sobą odszedł ktoś kogo pokochałam.. za bardzo... a ja nie potrafię bez niego... zwyczajnie nie potrafię... brakło mi sił... więc to pożegnanie z Nim, z Tobą, bo tu bywasz i tutaj moje małe ślady zostają...
  • Drodzy forumowicze, zastanówcie się dobrze czy wierząc we wróżby robicei dobrze. Do rzeczywistości w której się znajdujemy można podejść w dwojaki sposób. Albo podchodzimy w sposób scjentystyczny i wszelkie wasze wróżby dają się wyjaśnić za pomocą rachunku prawdopodobieństwa, albo można założyć istnienie sfery nadprzyrodzonej, ale tu piętrzą się kłopoty. 1. Wszelkiego rodzaju wróżbiarze zakładają fałszywą antropologię, czyli mówią o tym, czego nie ma. 2. Zakładana jest fałszywa ko...
  • Droga Wróżko! Przepraszam, ze uciekam sie do sposobu, chcac kontynuowac watek 819. Wiem, ze nie najlepiej go zatytulowalam, ale sadzilam, ze na poczatek najlepszy bedzie neutralny. Bardzo dziękuję za charakterystykę mojej osoby. Wiedziałam, że jest we mnie coś z Ryb, ale Skorpion - to było dla mnie zaskoczenie. Teraz napiszę więcej o sobie, bo liczę na dalsze uwagi. Niestety nie jestem businesswoman, chociaz zawsze o tym marzylam i wciaz rózne pomysły kolacza się w mojej glowie - ...
  • czy ktos moze mi powiedziec czy to ma jakiekolwiek szanse, widziane przez pryzmat gwiezdego ukaldu? jego ur. 21.01.1954 a ja ur.02.02.1979 zalezy mi bardzo oczywiscie ale czy dwa wodniki? juz kiedys tam bylam i bylo fajnie ale tylko czasami pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie i pomoc blondblue
  • Wiec jak to naprawde jest? Jedni mowia, ze 2 ryby do siebie kompletnie nie pasuja, inni, ze wprost przeciwnie. Ja i On -doskonale sie rozumiemy, czasem "czytamy sobie w myslach", a jednak ciagle cos staje nam na drodze, i boimy sie, mimo, ze bardzo nam na sobie zalezy... Co bedzie dalej? PS: Ja: ur.04.03.78, W-wa; On: ur. 27.02.71 Slask Z gory dziekuje za przeczytanie i odpowiedz.....
  • Ja jestem 16.sierpien. 1978 a On 08.pazdziernik.1979r.----Jak to z nami jest???Pasujemy czy nie??????
  • Witam, przeglądam forum od jakiegoś czasu i w końcu zebrałem się na odwage. :-) Czy coś dowiem się na mój temat od wróżek. Urodziłem się 30 08 1974 w Warszawie około godz. 5.15. Dziękuję i pozdrawiam Artur
  • Pani wróżko, W moim życiu jest w tej chwili wiele wątpliwości, zarówno dotyczących pracy (zastanawiam się nad szukaniem nowych dróg, zmianą zawodu) jak i w zyciu osobistym. Moim mężem jest Rak urodzony 9 lipca 1970 ok.14. Ja urodziłam się 21 stycznia 1970 ok 18:40. Czy może Pani podpowiedzieć co mówią gwiazdy na temat naszego związku, może pomogłoby to pokonać mi trudności ? I jak potoczy sie moje życie zawodowe ? Proszę o pomoc, gdyż na prawdę jestem na rozdrożu ! Joannka
  • w poniedzialek 27.05. zdaje wazny dla mnie egzamin poprawkowy na uczelni. niestety moja wiedza jest kiepska z tego przedmiotu pomimo staran nauczenia sie czegokolwiek. nadal jednak probuje opanowac jak najwiecej materialu, ale watpie czy to wystarczy... jakie szanse na ocene pozytywna z egzaminu daja mi gwiazdy? pozdrawiam i dziekuje za jakakolwiek odpowiedz.
  • Ja jestem spod znaku koziorożca, mąż lwa. Od jakiegoś czasu zupełnie nie możemy się dogadać. Mam wrażenie, że zaczęliśmy mówić róznymi językami. Dlaczego?
  • Mam ogromną prośbę o odpowiedź na moje pytanie : niby wszystko jest ok, mam super pracę, tryskam zdrowiem, ale ciągle jestem samotna. Czy jest szansa na zmianę tej sytuacji w najblizszym czasie? Z góry dziękuję za odpowiedź, co tam w gwiazdach stoi ... Wesołego Alleluja! Justine

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się