gwiazdy

(22 wyniki)
  • Po co promować kosza w najbardziej koszykarskim mieście w Polsce bez swojej drużyny w kosza w ekstraklasie? Mnie taka inicjatywa tylko irytuje.Niech zrobią mecz gwiazd na Torwarze,to przyjdzie max.z 300 osób Przykro mi.
  • Kopeć idź Ty się lepiej zajmij uprawą ogórków, a nie pisanien o czyms na czym się nie znasz
  • heh a ja powiem nawet więcej... jeśli potwierdza się ww informacje to będzie CZTERECH zawodników ze Śląska... Hill odpada jako center do pierszej piatki, kto jest za nim w kolejce? Stević :D
  • Brawo prezesie Rusko! A tyle było nazwisk na giełdzie żużlowej. Cóż, plotki jakoby nikt nie chciał współpracować z duetem Rusko-Cieślak wydają się potwierdzać! Dziwne...
  • Za marchewkę dziękujemy...
  • Michał prosze wroc do nas !
  • "Niepotwierdzone źródła donoszą, że Duńczyk zarobi w Częstochowie ponad dwa miliony złotych!" Michalak przestan macac po cudzej kieszeni szmato! Jestem kibicem Sparty i gowno mnie obchodza wydatki Wlokniarzy i innych klubow. To ich sprawa. Z tym chorym wyscigiem o gwiazdy tez niezle dowaliles. Pedersem ponoc dostal 2 000 000zl = szokujaca kwota 552 000 euro. Tyle to sredni kopacz pilki zarabia. A jak jeszcze odliczysz sprzet to co bedzie? Zreszta o co Ci wogole Michalak chodzi, ...
  • Konkurs wsadów i Doda? Brzmi ciekawie, chyba sie wybiorę :)
  • a Ostrów tonie :(
  • Gosciu co napisales ten artykuł, waliłeś w nocy sam do lusterka czy ktoś z kibiców speedwaya podpadł ? A może nie masz o czym pisać ? Frajer !!!
  • mecz meczem, ale oprawa była FATALNA, debilne teksty konferansjerów, i muzyka, cały czas, mecz czy przerwa, aż żal, że nie można spokojnie oglądać, skąd takie tragiczne wzorce panowie? Żenada...
  • czesc ,czesc ,czesc, Wrocław żegna wieś !!!
  • Panie Michalak kończ waść wstydu oszczędź. Nienawiść tego gościa do żużla przechodzi ludzkie granice. Zajmij się Pan pisaniem o inwazji kosmitów a nie roztrząsaj o sporcie, bo nie masz o nim bladego pojęcia. I nie gloryfikuj Pan siatkówki kosztem innych sportów bo ta dyscyplina we Wrocławiu mało kogo intresuje.
  • Piłka nożna i koszykówka to tylko dwie dyscypliny! czyżby reanimacja podupadłego i skompromitwanego mitu: WKS Śląsk. A co z innymi? I wcale nie chodzi mi o sporty motorowe czy skoki narciarskie! W totolotku kiedyś losując kule podawano nazwę dyscypliny. 6 z 49. Lekko licząc znalazło by się jeszcze klikanaście, na które nakłady mogłyby być mniejsze a spodziewane wyniki lepsze. A może to kiełbasa wyborcza i nie ma się co gorączkować, panie D.?
  • Ponieważ miasto traktuje niepoważnie klub, który jest jakby nie było wizytówką wrocławskiego sportu dobrze byłoby działać w dwóch kierunkach: 1. Byłe gwiazdy naszej piłki, które kariery, pieniądze i sławę zawdzięczają naszemu klubowi powinny przekonywać władze miejskie do działań dla dobra klubu - przekazanie terenów przy Oporowskiej, pomoc z zdobywaniu sponsorów. W końcu silny klub piłkarski, grający w pucharach, to świtna reklama miasta. Ilu ludzi usłyszało o tym, że istnieje t...
  • Coś mi tu nie gra. Piszecie, że koszykówka nie ma oglądalności w TV. Ale jak już TV pokazuje jakiś mecz, to zawsze trybuny są pełne kibiców, co widać nomen omen właśnie w telewizorach. Tak jest w Koszalinie, Ostrowie, Zgorzelcu, nawet we Wrocławiu, choć ostatnio nieco mniej. Kiedy ta sama TV pokazuje np. żenską siatkówkę (nie twierdzę, że zawsze)albo nawet mecze męskich drużyn siatkarskich (że o piłce ręcznej nie wspomnę) trybuny w halach świecą pustkami. A już na pewno nie są tak zapełnion...
  • ponoc te stroje sa żółte! jesli to prawda to bedzie skandal!!!
  • widać juz co było powodem słabej rundy wiosennej - drużyna miała za duże rozpietości płacowe, "GWIAZDY" zarabiały spora kase i nic w zamian nie dawały - młodzież zaś za kase smiesznie niską mieli zapieprzać za pseudogwiazdki. Rychu jak widać od razu zabrał sie za stawki płacowe i jeśli Kaczorowski nie zgodzi sie na obniżenie stawki to wyleci na zbity pysk.
  • Aspiracje do II ligi ? Ja zauważyłem tylko typów spod ciemnej gwiazdy latających z pałkami . Ducha sportowego niespecjalnie. Pałkami trudno wygrać mecz. I trudno kogoś zmusić , aby odstąpił ktoś swoje miejsce w II lidze. I czy to było honorowo - czekać aż się dostanie od kogoś II ligę zamiast wygrać ją w sportowej rywalizacji ? Może jak pogonicie kota rozrabiakom i kombinatorom i zajmiecie się uczciwą grą - to może przyjdą z czasem i efekty.
  • Jak już kiedyś pisałem ! że pozycja w tabeli Zagłębia to przypadek i prosze sobie z tego powodu nie robić nadzieji!Ten zespół o ile tak ich można nazwać powinien walczyć jedynie o mistrzostwo III ligi bo wszysto w pierwszej to co powyżej 10 miejsca to już hańba dla Polskiej piłki , druzyna kilku spodkań i gasnących gwiazd którym zaszkodziło powołanie do kadry , jedynie czego mi żal to zmalwersowanych pieniedzy przez Prezesa na premie bo za te pieniądze można by bylo zrobić dużo wi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się