gwiazdy

(19 wyników)
  • Ciężko opłacana za nasza kasę gwiazda TVP, pochylająca się nad losem ludzi dotkniętych kryzysem, to jest już lekkie przegięcie. A jeśli ta gwiazda – w osobie Lisa Tomasza na żywo – robi równocześnie tym samym ludziom wodę z mózgu oszukańczym sondażem (który nic nie znaczy i z którego nic nie wynika), a zawsze jest poważnie traktowany, to jest już przegięcie do kwadratu. Żeby chociaż obok procentów podali liczbę respondentów, co jest podstawowym wymogiem wszelkiej socjografii...
  • Pan Tomasz Kamel za bardzo i pewnie sie roztanczyl zapominajac o umownych regulach swego pracodawcy, ale majac u "boku" ladowana kobiete pewnie i ja tak samo bym postapil.
  • Dlaczego do "Tańca z gwiazdami" zaprosza się panów koło pięćdziesiątki, a panie góra tylko do czterdziestki i to chyba tylkio jedna zbliżała się do tej granicy? Najstarsza chyba była Śleszyńska... Natomiast przed "dziadkami" nie mają oporów. To niestety jest również obraz naszego społeczeństwa: stary mężczyzna może uchodzić za symbol sexu do końca życia (Sean Connery, Robert Redford itp.) natomiast 70-letnia kobieta może tylko już robić za mamuśke lub ewentualnie starszą, eleganc...
  • Się obudziła gazeta. Od nas ściągnęli :) celebrities.blox.pl/2007/07/Gwiazdy-sie-cenia.html
  • Dopiero co zawisnął na mikrofonie pierwszego informacyjnego radia w Polsce, tak sie nam przedtswia TOKFM, a już świeci autentycznym blaskiem goracej gwiazdy i promieniuja wiedzą jakiej nie powstydziłby się, Jego Mistrz i Intelektualny Przewodnik czyli sam magister Żakowski- były opozycjonista spod parasola nieodżałowanego Pana Bronisława. Nowa radiowa gwiazda to człowiek niezwykle skromny i podobnie wykształcony o doskonałym zdrowiu fizycznym. Interesuje się wszystkim co można...
  • wczoraj w dziennikach programu 1,2 TVP "gwiazdą" nr.1 był pisowy rzecznik w programie pierwszym ukazywał się wielokrotnie i chyba cos tam mówił, co dalej?
  • Poprawność polityczna uber alles.
  • Po pierwsze chyba jednak Bowie a nie Bowiego, po drugie David raczej juΩ niestety nie zagra nawet jak negocjacje beda udane...
  • ot tak pytam bo ni w ząb nie mogę znaleźć jakichkolwiek jego atrybutów, które wyrastałyby ponad przeciętność
  • może spowodować zapaść grawitacyjną i powstanie czarnej dziury. W krótkim czasie potencjał dziennikarski na skutek nieuchronnych praw kosmologii może zmieścić się na łyżeczce od kawy. Bardziej prawdopodobne jest jednak powstanie w tym miejscu czerwonego karła...
  • jesli chodzi o siłę, Andrew nie ma sobie równych;)
  • Dzięki KJZ na nowo zacząłem oglądać filmy w TV. Wyłapuję wyłącznie te od trzech gwiazdek i nigdy się na ocenie KJZ nie zawiodłem. Unikam szczęśliwie mordobicia i kopaniny, Izauropodobnych, seriali, horrorów typu pająki atakują nieśmiesznych komedii itd itp. Są pewne reguły które mistrzu stosuje. I tak, nie dostanie 5 gwiazdek współczesny film amerykański /0-10 -letni/, ale już 20-letni owszem tak, a 30-40-letni całkiem często. Faworyci, to filmy francuskie, ogólnie biorąc europejs...
  • Ciekawa opinia wiceprezesa TVP o Lisie: wg niego (a głosował przeciw Lisowi) nie jest on dziennikarzem, a politykiem,a zatrudnienie go to robienie mu przedprezedenckiej kampanii. Poza tym jakoś mało kto zauważył, że to już inny Lis, teraz to gwiazda tabliodów, pudelka.pl razem z dodami,rubikami itp. nie wiem, czy o taką sławę Lisowi chodziło,qle sam się do tego przyczynił latając wraz z nową żonką po gazetach różnego rodzaju. Jakoś Durczok czy Rymanowski nie zrobili w własnej intymności "szoł...
  • Dlaczego moje pieniądze, które płacę (abonament rtv, podatki) wydaje się na tak idiotyczne programy, jak (między innymi) "gwiazdy" "tańczące" na lodzie w TVP2 ?! To jest ta misja tv publicznej?! Żenujący poziom występów "gwiazd" i "jurorów" oraz ich wypowiedzi są po prostu skandaliczne! ... Szkoda gadać...
  • Nie oglądam polskiej telewizji od lat (za wyjątkiem TVN24) i mam święty spokój. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi w reklamach, serialach i innych "pustaczkach", o których szczebioczą sikorki w pracy. Co za ulga!
  • Muszę natychmiast zastrzec, że tytuł wątku nie nawiązuje do osoby pana Michnika, a także że Łysiaka nie miałem dość dawno w ręku - oprócz cotygodniowej lektury GP. Kilka osób się rozczaruje, bo podobno mnie się wszystko z nim kojarzy. Ale ciepło .... będzie o polityce i dziennikarzach. Przed sekundą przeczytałem: "Za jego wypowiedzi, oskarżające jednego z najlepszych polskich dziennikarzy Bertolda Kittela, "Rzeczpospolita" poda go do sądu" i się zastanawiam - jakimi kryteriami si...
  • Zazwyczaj w MTV "redaktor" namawia obcokrajowców, zeby powiedzieli coś po Polsku i zawyczaj są to zdania:"mam,małego ptaszka", "lubię zabawiać się z chłopcami" itp. - krótko mówiąc jak już będziecie n.p. Murzynem to nie powtarzajcie zdań w obcym języku, którego nie rozumiecie.
  • Słyszałem, że aby się dostać do świata show businessu czy mediów nie wystarczą umiejętności, tylko trzeba przejść wielokrotne kwalifikacje łóżkowe, niezależnie od płci i orientacji seksualnej kandydata. Po pozytywnym przejściu kilku łóżek jest się dopiero na próbę dopuszczanym na współpracownika, a na gwiazdę to trzeba kilkadziesiąt razy się przespać z różnymi osobami. Tak słyszałem. Czy to prawda?
  • Moglibyście podać nazwiska tych pań, by można było wszechstronnie ocenić ich talent i dotychczasowe dokonania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się