gwiazdy

(58 wyników)
  • Witam ;) Postawiłam kolezance karty z pytaniem co ją czeka w uczuciach w 2011 roku? [b]rycerz buław gwiazda rycerz mieczy[/b] Jest mężatką. Czy to oznacz że myślami będzie błądzić między dwoma meżczyznami? Pomóżcie...
  • Mialam dzisija za karte dnia GWiazde, nie wiem jak do niej podejsc, dzien jak co dzien, moz eciut lepsze nastwienie? a jak Wam sie realizuje??Ksiezyc ktory mialam na wczorajsyz wieczor dal mi iluzje i wielka klotnie....jakby niescislosci..
  • moja znajoma rowniez poczatkujaca z tarotem chciala otworzyc wlasna forme i wylosowala tylko karty :mag,gwiazda ,kochankowie spytala sie rowniez o moje zdanie mysle ze otwarcie firmy jej sie powiedzie ale bedzie musiala duzo przyuczyc sie , moze bardziej kontrolowac wszelkiego rodzaju dokumenty ale powiedzie sie jej co myslicie wy ? jak czujecie te karty na wlasna firme ?
  • Kladlam sobie taki rozklad na przyszlosc znajomosci /nie zwiazku/ na okres 3 miesiecy, jako wynik tego ostatniego otrzymalam: 5 monet i 2 kielichy. Czy 5 monet to okres wychodzenia z biedy, madre postepowanie, zaplanowanie wszystkiego ? /Bieda oczywiscie w przenosni, a moze uczuciowa bieda ;) /. 2 kielichy sa dla mnie jasne oczywiscie/ciekawe czy mi sie to sprawdzi ;) / ale one sie pojawily po 5 monet ktora jest dla mnie karta "lat chudych". A i jeszcze ten sam roklad klad...
  • Baardzo długo mnie tu nie było, poprzednio pisałam pod nickiem "lisy". Czy ktoś byłby tak miły i zrobiłby dla mnie rozkład kart dotyczący miłości? Nadal jestem sama :D lecz z nadzieją i ciekawością patrzę w przyszłość ;)
  • Koleżanka przed chwila ode mnie wyszła. Stawiałam jej karty na obecny zwiazek - nie pamiętam dokładnie kart, ale ogólnie było kiepsko; on się nie stara, jej sygnifikator 4 pucharów, ona nosi portki w zwiazku, on w głowie 4 monet, w sercu 3 monet itd. Ona w sercu 6 mieczy. A gwiazda, Qkij, cesarzowa jako co dalej miedzy nimi: powiedziałam jej że się wkurzy w pewnym momencie, wygarnie facetowi "zauważ mnie, zabiegaj o mnie itp" i rób z tą wiedzą co chcesz (jako cesarzowa, która wyrzuciła ...
  • Julia kamińska 'Brzydula" 2 kije, 9 pucharow, 10 mieczy czy Kasia Glinka? Kolo Fortuny, 6 pucharow, As kijow. w sumie...pozytywniejsze karty ma glinka i pewnie porawidowa interpet to glinka:( Choc na obrazku u mnie n obrazku u Brzyduli postac trzyma puchar hehe;)
  • Mam prośbę w odszyfrowaniu tych kart. Zapytałam tarota, jak zareaguje pewien facet na wiadomość, jak wyznam mu, ze mi na nim zależy. Wypadły dwie karty: Gwiazda i Moc. Czy poczuje przypływ uczuć i zaangażuje się. Tak ja to widzę, a co Wy myślicie na ten temat. Jestem ciekawa Waszych odczuć.
  • CIAŁO - KOŁO FORTUNY DUSZA - GWIAZDA UMYSŁ - KAPŁANKA koło fortuny - żywe uosobienie, energiczny, pomysłowy, żyje intensywnie gwiazda - zaufanie, pewność siebie, zrównoważony, refleksyjny, młody duchem, akceptujący siebie kapłanka - kierowanie się intuicją, skory do refleksji, kalkulacja, zadumanie nie krzyczcie jestem początkująca :) a wy jak to widzicie?
  • Witam ponownie, jak widac szukanie pracy wymaga odemnie czestsze wizyty na forum;) 1. jak działac by dostac prace w firmie S? [b]gwiazda[/b] hmm zdać sięna opatrznosc, niewazne jaki bedzie wynik, a ja bede szczelsiwa...mam byc pelna optymizmu a sie uda 2. co mi ta praca da? [b]diabel [/b] znalazlam cos tamiego ; praca - zależność od kogoś, brudne interesy, sprzedaż swej duszy za pieniądze, nadużywanie władzy 3. moje zadowolenie [b]10 mieczy [/b] dno cierpienia..no tu wychodzi oczywisto...
  • [b]Jakie Ja mam chęci na zbliżenie fizyczne10KIJÓW[/b]=Zastanawiam sie i czuje , ze to chyba byłby nie najlepszy krok lepiej pozostac przy takiej znajomosci jak jest. [b]Jakie On ma chęcie na zblizenie fizyczne CESARZOWA[/b] Myślę ,m z eto zbliżenie za dużo by namieszało w jego życiu -za bardzo stała bym sie ważna dla niego a o to mi nie chodzi. [b]Jak będę się czuła po tym 5KIELICHÓW[/b] Chyba będę żałować , ze dopuściałam do zejścia na taki tor relacji. [b]Wynik WISIELEC +3karty...
  • Z czym wam się kojarzy taki profil działalności firmy? Cesarzowa (+Qpuch, 2 puch, gwiazda). kosmetyki, sprzedaż bezpośrednia (może bardziej prezentacja), odchudzanie... PS nie nadaję się na naganiacza-akwizytora :/
  • Zainspirowana waszymi rozkładami postanowiłam sprawdzic co u mnie widać na horyzoncie w miłości. 1. Sytuacja obecna: koło Jest trochę zawirowań w zyciu codziennym przez co nie mam czasu myslec o związku. 2. Przeszłosć: demon Niemiła przeszłość, oszukana, zdradzona, wykorzystana. 3. Co najlepszego mnie spotka: gwiazda Ktos da mi nadzieję ze moze byc inaczej niz moje doswiadczenia w tym teamcie. 4. Co mi pomoże: słońce Mój optymizm i wiara ze jutro bedzie lepiej:) 5.Na...
  • na (4)

pytanie - czy ma kogos/ czy spotyka sie z kims? wyszly karty : 6 monet + gwiazda + diabeł..... mysle, ze tak...6 mon to wymiana, dawanie i branie, gwiazda - wrozil do tego co robil wczesniej, czyli romansowanie lub nawet do swej ex , diabel - ewidentnie chodzi o sex :(
  • Otóż, postawiłam ostatnio karty bardzo źle formułujac pytanie.Mam nadzieje, że teraz juz dobrze, ale z kolei mam kompletne echo w głowie i nie mogę tego złozyc w całosć, zatem napiszę tylko o tym jak odczułam te karty w pierwszej chwili (bez podpierania się znaczeniowego (bo tu nie mam bladego pojecia jak to ugryźć). Pytanie było takie "co mysli i czuje do pani x pan y" Wyszło mi tak: 1) Co myśli, jak myśli o niej : 7 MONET 2) Co czuje, jakie ma uczucia: GWIAZDA 3) Podświadomość-...
  • 2monet, smierc, 3monet dziwne kart ...weekend ...ale to tak wyglada jak zerwanie umowy o prace ciekawa jestem jakas sytuacja na poczatku trudna z ktora trzeba sie zmierzyc i podolac lub utrzymac w pionie dac rade, smierc to zakonczenie tego a 3 mone t przechodzi do dzialania ..teraz sobie mysle ..mialm wczoraj taka wymiane zdan z moja szefowa bo chciala mnie wkrecic w swoje osobiste sprawy , a wrecz wykorzystac abym wstawila sie za nia i w jej imieniu zalatwila cos z jej sasiadamia to gr...
  • Witajcie! Dawno mnie tu nie było. Dużo się dzieje i właśnie tak się porobiło, że mam 4 możliwości spędzenia Sylwestra z facetem, ale na razie nic konkretnego się nie wyklarowało i nie podjęłam jeszcze decyzji. Na każdego z panów wyciągałam 3 karty w temacie Sylwester. Oto rezultaty: 1. Pan Z. Kochankowie- Gwiazda- Sprawiedliwość; 2. Pan M. 8 Monet- Rycerz Monet- Rydwan; 3. Pan P. 9 Monet- 4 Kije- 6 Kielichów; 4. Pan W. Wieża- 7 Pucharów- Król Monet; Wychodzi mi, że tylko na pa...
  • Męczy mnie koleżanka o postawienie kart a ostatnio brak mi czasu więc zrobiłam szybki rozkład. Co czeka koleżankę w życiu zawodowym w jej obecnej firmie (zajmuje bardzo wysokie stanowisko) przez najbliższe 6 mcy - to ją czeka - diabeł - tego nie będzie - księżyc - rezultat- 7 monet Nie kumam diabła w tym rozkładzie może dlatego że tak mało kart i zadałam następne pytanie " co oznacza Diabeł w poprzednim rozkładzie". - to oznacza - 8 pucharów - tego nie oznacza - gwiazda - pod...
  • Konsultuje sie z kartami przed podjeciem decyzji czy pojechac na weekendowy kongres salsy czy moze nie... Uklad decyzja, karty RW. [b] 7 - problem (działać czy nie dzialać): 3 kije[/b] projekt wyglada owocnie [b]1,3,5 - fakty przemawiające za: 4 kije, pustelnik, moc[/b] mily wyjazd i relaks (4 kije), byc moze czas zeby pomedytowac nad soba (pustelnik) [b]2,4,6 - fakty przemawiające przeciw: rycerz pucharow, krolowa monet, gwiazda[/b] wyjazd to wydatek (krolowa przyglada sie mone...
  • Dla E.(8)

Poniewaz, dzis bylam odcieta od internetu, a chodzilo za mna, mialam duzo czasu na wrozby;p Wrozba 1sza dla kolezanki. Prosila juz tydzien temu... "Już nie A. tylko S.! ZAKOCHAŁAM SIĘ na dobre! Na ubiegłotygodniowej rance było cudownie, ale od tego czasu S. milczy! I ja nie wiem co się dzieję! Na randce był zaangażowany bardziej ode mnie! (...)" 0 PERSONIFIKATOR (osoba dla której odczytywany jest rozkład) [b]2 denary[/b] - chce miec to co jest nieosiagalne, czuje sie rozhw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się