harmonijny

(7 wyników)
  • Mam Marsa i Jowisza w Skorpionie a znak mam w PANNIE,CZY TO znaczy ze po czwsci jestem skorpionem?
  • Czy pasuja do siebie takie osoby? Ona waga z ascendentem w baranie, on bliźnięta z ascendentem w lwie? Bardzo proszę o odp Niccola
  • Ja jestem spod znaku Panny (ur.11.09.1977r.) on spod znaku Wodnika (ur.16.02.1976r.) - czy mamy szansę stworzyć harmonijny związek?
  • Na samym wstępie chce zaznaczyc że jestem tutaj przz przypadek i do końca nie wiem na jakiej zasadzie i jakie pytania powinno sie tutaj zadawać jesli robie cos nie tak to z góry przepraszam. Moja prośba skierowana jest do jakiejs wrózki albo raczej osoby która umie stawiać karty i pofatygowała by sie żeby mi powróżyć. Ja sama nie umię raz próbowałam ale takie bzdury wychodza że lepiej za to się nie biorę. Najbardziej bym chciała wiedzieć jak w najblizszym czasie potoczy sie moje z...
  • droga wrózko, próbuję własnie doczytać ze swojego kosmogramu, jakie planety mają u mnie najsilniejsze wpływy, ale wydaje mi się, że takowej jednej najsilniejszej po prostu nie ma. charakterystycvzne jest to, że żadna planeta nie zdajduje się w opozycji do innej. Jowisz jest w kwadraturze ze słońcem (nie wie co to znaczy, ale mimo to nie odbnieram tego zbyt pozytywnie), poza tym z tranzycie z Merkurym i z Marsem. Neotun w tranzycie z Saturnem, Pluton w sekstylu z Neptunem oraz Sa...
  • otrzymalam horoskop Radix - i troszke sie w nim pogubilam. Oczywiscie z tabelek i z symboli nic nie rozumiem, nieco lepiej jest z opisem :)Mam jednak pytanie: pojawiaja sie stwierdzenia np. Jesli merkury jest negatywny mozesz ..... jesli merkury jest pozytywny to..... a skad ja moge wiedziec czy on byl, jest czy bedzie pozytywny czy tez negatywny. Bylabym wdzieczna za jakas wskazowke. Bardzo dziekuje i pozdrawiam
  • Co decyduje o tym, że związek jest toksyczny. Położenie księżyca, słońca, czy innej planety? Jak zorientować się w tym znając podstawy astrologii. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się