Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      harrachov

harrachov

(5 wyników)
    • Witajcie! wybieramy się z mężem i dwójką dzieci na narty, starsze ma prawie 5 lat a drugie 2,5. Interesują nas przede wszystkim okolice Szklarskiej, Harrachova, gdyż jest to dla nas osiągalna odległość. Szukamy hotelu lub ośrodka gdzie przez około 2-3 godziny dziennie byłaby zagwarantowana opieka nad dziećmi, żebysmy mogli w dwójkę pojeździć na nartach. W pozostałym czasie uczylibysmy straszego synka a z młodszym szaleli na sankach. W związku z tym szukamy miejsca gdzie jest ja...
    • szukajac w przewodniku fajnych miejsc trafilismy na Harrachov i zamierzamy sie tam wybrac. Właściwie to najwyższy czas na znalezienie jakiejs kwatery, szukam w necie a widze same drogie hotele i pensjonaty. Czy zna ktos namiary na jakies tanie kwatery? Z gory dziękuje
    • no to udało mi sie trafić na właściwy wątek :-)), prosze o opinie o powyższych miejscach, jak z noclegami, kolejkami do wyciągów, cenami no i wszytkim innym...
    • Kiedy mozna spodziewać się śniegu w Harrachovie? czy wyjazd 6 grudnia na tydzień jest sensowny?
    • Mam wielką prośbę. W czasie ferii zimowych wybieram się na narty . Zaplanowałem sobie , że w pierwszym tygodniu pojadę na Słowację (Velka Raca ) natomiast w drugim podreperuję budżet naszym rodzimym przedsiębiorcom i pojadę do Szklarskiej Poręby. Jadę z żoną i dwójką dzieci (8 i 11). Niestety po tym co czytam na różnych forach nt. Szklarskiej zaczynam się zastanawiać czy nie zostać na drugi tydzień na Słowacji. Jeśli był ktoś ostatnio w Szklarskiej to bardzo proszę o opinię. Moi chłop...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się