helsinki

(5 wyników)
  • Witam, potrzebuję informacji na temat możliwości przenocowania w Sankt Petersburgu i Helsinkach pod koniec lutego. Interesują mnie tańsze hotele turystyczne, schroniska, pensjonaty, w których można przenocować większą grupą, około 9 osób. Mogą to być noclegi połączone ze śniadaniem. Z góry dzięki.
  • Start był nieco po 9 rano, przy bezchmurnej pogodzie i lekkim mrozie. Słońce świeciło tym charakterystycznym światłem, jakie można zobaczyć tylko na północy Europy, na ziemi leżały jeszcze długie cienie, a na trawie wokół pasów startowych błyszczał szron. Wraz z nabieraniem wysokości rozrastały się Helsinki, szerokie, rozłożyste, a jednocześnie niskie, rozrzucone między lasami i zagajnikami. Finlandia była jeszcze biała, lasy tonęły w szadzi a jeziora stały ścięte lodem. W meandr...
  • Jeśli macie jakiekolwiek pytania związane z podrózą do PREBAŁTYKI, postaram się na nie odpowiedzieć. Państwa bałtyckie to bardzo ciekawy i atrakcyjny turystycznie region Europy. Bardzo polecam!!!
  • planuje wyjazd w lipcu do Finlandii, pociagiem do Tallina pozniej promem do Helsinek. Poszukuje informacji wszelakich: ceny biletow, jedzenia etc...
  • Finlandia(17)

czy zna ktos moze stronke na ktorej bylyby umieszczone takie noclegi w Finlandii??albo ktos tam byl i moglby mi pomoc w znalezieniu dobrej "bazy"? dziekuje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się