Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      helsinki

helsinki

(6 wyników)
    • witam, jesienia chce sobie zrobic taki wypad.. jesli chodzi o szukanie polaczen z wawy to radze sobie bez problemow.. prawie jak keine grenzen ;)) ale jak moglibyscie mi pomoc w sprawie znalezienia polaczn z lizbony do helsinek? jakies linki?
    • Wiatam, mam pytanie jak kształtują się ceny kosmetyków i alkoholu na lotnisku w Helsinkach, w porównaniu z Okęciem?
    • Ostatnio miałem okazję przelecieć się z Finnair'em na trasie do/z Japonii i coś mnie zaciekawiło - personel pokładowy zakłada skórzane rękawiczki np. przy zamykaniu schowków lub roznoszeniu gazet. O co chodzi z tymi rękawiczkami? MD-11 - głośny i ciasny; A340-300 - ok
    • witam, no cholera jasna mnie bierze. co to ma znaczyc, ze samolot z warszawy do helsinek leci prawie 3h a z powrotem 45 min ? mowie o firmie FINN AIR ale pewnie inne tez tak maja. nie znam sie - moze mi ten "fenomen" ktos wytlumaczyc ? albo do indii leci 10h a z powrotem 5h....
    • Zastanawiam sie czy moze ktos juz poszukiwal taniego polaczenia lotniczego z Finlandii do Polski? Czekam na informacje i rady za ktore z gory dziekuje
    • Finnair(9)

Lecę z W-wy do Pekinu przez Helsinki liniami Finnair. Jakie są Wasze opinie o tym przewoźniku? Interesuje mnie serwis, jedzenie, punktualność. Jaka jest strefa wolnocłowa w Helsinkach? Czy w czasie 4 godzinnego oczekiwania w Helsinkach na lot do Chin, zdąży się pojechać do miasta i coś zwiedzić? Jeśli tak to co polecacie i jak sie do centrum najlepiej i najszybciej dostac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się