-
www.rp.pl/artykul/61991,939534-Geju---wylecz-sie-sam.html
- trzeba tylko chcieć..i nie dać sie zastraszyć mainstreamowemu homolobby
-
przed kontaktem z plcia przeciwna.
Strach, ktorego nie mozna sie pozbyc, doprowadza do alternatywnych sposobow zaspokajania popedu plciowego, a te przeksztalcaja sie w nawyk.
Nawyk jest efektem strachu.
Strach przed kontaktem z plcia przeciwna jest forma strachu przed anihilacja.
Homoseksualista czuje sie bezpieczniejszy w sferze swojego seksu, ktory zna z "pierwszej reki".
Sa dziesiatki, o ile nie wiecej, fobii. Sa ludzie bojacy sie jazdy winda, lotu samolotem, psow, gadow, malych pom...
-
Chciałabym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na temat homoseksualizmu jako choroby psychicznej? Ja osobiście jestem zdania, że orientacja homoseksualna podobnie jak heteroseksualna nie jest zaburzeniem i nie podlega leczeniu. A wy co myślicie ?
-
Czy pamiętacie w swoich modlitwach i intencjach modlitw o tych nieszczęśnikach?
-
www.fronda.pl/news/czytaj/jest_nadzieja_dla_homoseksualistow
-a więc jest nadzieja dla kochajaych inaczej na powrót do normalności
-
Od kiedy w więzieniach panuje moda na homo?
Czy myślicie, że w średniowieczu też było tylu homoseksualistów w więzieniach?
Przecież normalny 100% heteroseksualny mężczyzna nie da się drugiemu
mężczyźnie zaspokajać - a według osadzonych gejem jest ten co zaspokaja
innego, a nie ten co jest zaspokajany (paradoks jakiś). Według mnie obydwaj są
gejami.
Czy to za komuny tak się stało? Czy myślicie, że wcześniej?
PS. Ogólnie to rodzi się tu problem, bo homoseksualnych (bi i homo) pow...
-
Czy nie jest przestrogą las Sodomy i Gomory tam było homoseksualizmu, że hej ale miłościwy Bóg pokarał jawnogrzeszników
-
Ostatnio nasila się presja środowisk „postępowych” na przyjęcie homoseksualizmu jako normy, a co za tym idzie przyznania temu środowisku przywilejów przypisanych związkom heteroseksualnym. Podkreślam przywilejów a nie praw.
Zwolennicy tej opcji często zadają pytanie:
Skoro nie uznajesz równych praw homoseksualistów to jakie jest twoje kryterium "normalności"?
Odpowiedź jest prosta.
Po pierwsze – Oczekiwanie, że w Polsce „musimy” podążać za rozwiązaniami p...
-
Ostatnio nasila się presja środowisk „postępowych” na przyjęcie homoseksualizmu jako normy, a co za tym idzie przyznania temu środowisku przywilejów przypisanych związkom heteroseksualnym. Podkreślam przywilejów a nie praw.
Zwolennicy tej opc...
-
Znalazłem pare komenatrzy na MultiKulti i aż strach mnie bierze po przeczytaniu 3-go komentarza, jak to ludzie zachowują się wobec homoseksualizmu. Spójrzcie sami na komentarze - przepraszam, za ich użycie. W razie problemu postaram sie je usunąć. Postanowiłem nie wpisywać tu imion je wypisać:
1.
Nie powinno to nikomu przeszkadzać, każdy ma prawo do szczęścia ;) ale boli mnie to ze moj były chlopak okłamywał mnie i ukrywał przede mna coś takiego...jest mi przykro ale zrobić nic nie moge,...
-
pokazmy im ze nie przejda .
-
Na wiadomość , że w austriackiej telewizji ORF w programie „Dancing Star” ma wystąpić dwóch za sobą tańczących pederastów , zawrzało w austriackiej opinii publicznej.
Wiele prominentów zaprotestowało z tego powodu. Jednym z nich jest znany mistrz świata Formuły 1 Niki Lauda , który obecnie jest właścicielem linii i lotniczych Lauda Air i jak sam oświadczył zatrudnia w swoim przedsiębiorstwie wielu pederastów. Nawet na stanowisku szkolenia kadr.
Znaczna większość...
-
bo Ja się tak zastanawiam i Moim zdaniem nie ma gejów i lesbów
są tylko biseksy
bo czy ktoś zna geja, co to na samą myśl o kontakcie z kobiecą waginą ma obrzydzenie
albo np. z całowaniem kobiety w usta lub wargi, albo macanie tu i tam oraz indziej
podobnie z lesbijkami
nie słyszałem o lesbijce, która by pomstowała na minetę w wykonaniu faceta
choćby nawet nie był gejem
z gejami się nie kumpluję(chyba nie..) ze strachu, ale lesbianki to co innego i wiem jak jest
dziękuję
-
Amnesty International wzywa władze Kamerunu do uwolnienia dwóch mężczyzn oskarżonych o czynności homoseksualne. Sąd w Jaunde, stolicy Kamerunu, skazał ich na pięć lat więzienia. To nie pierwszy taki przypadek w tym kraju, który w ostatnich miesiącach przeżył falę intensywnych prześladowań antygejowskich.
wiadomosci.onet.pl/swiat/przesladuja-ich-z-powodu-orientacji-seksualnej,1,4934749,wiadomosc.html
-
socjalisci mordowali Polakow za to ze sa Polakamo,, szkalowali kosciul, przesladowali i mordowali kler a to samo robia pederasci.
Przyklad ostatnia parada homoseksualna w Warszawie, zniszczenie pomnika blogoslawionego jaja pawla 2, skandalicznie oszczerstwa nie karane palikota.
Czy pederasci moga sie czuc bezczelnie? Moim zdaniem nie i nalezy przestrzegac by przestepstwa dokonane przez homoseksualistow byly wskazywane na prokurature i sprawiedliwie karane.
Pederasto lamiesz prawo bedziesz...
-
Ileż to razy pojawiały się w mediach buńczuczne twierdzenia o 10% udziale homoseksualistów w społeczeństwie. Jest już dowód na to, że to wierutne bujdy. Wszystkich do, nomen omen, kupy odmiennych tzw. "orientacji seksualnych" jest zaledwie 1,5%
www.rp.pl/artykul/540574-Spor-o-liczbe-brytyjskich-gejow-.html
-
- Namawiam syna na leczenie. Nikt mi nie powie, że kiedy dwóch facetów śpi w jednym łóżku, to jest normalne. Bóg i natura stworzyli kobietę i mężczyznę, żeby mieli dzieci - mówi Wiesława.
partnerstwo.onet.pl/1607145,3500,,to_juz_nie_jest_moje_dziecko,artykul.html