kod_matrixa
03.01.19, 18:24
Jestem ciekaw Waszej opinii w tej kwestii. Czy nie zauważacie, że osoby homoseksualne są bardziej rozbudzone seksualnie od innych orientacji? Jeśli tak to czemu tak się dzieje?
I jeszcze jedno pytanie. Czemu dajecie wykorzystywać się do celów politycznych przez lewicę i neomarksistów, którzy ewidentnie wykorzystują Was instrumentalnie do antagonizowanie ludzi w społeczeństwie, choćby ze względu właśnie na orientację seksualną, mając w tym cele socjotechniczne i inżynierię społeczną, a nie jak deklarują dobro mniejszości?
Nie zauważacie tego (pewnie nie wszyscy), że wyciągając Was na ulicę do obscenicznych parad dokonują perfidnej prowokacji i cynicznie wykorzystąją prymitywne instynktu społeczne po obu stronach "barykady".
Samo słowo "parada wobec Was jest czymś obraźliwym. Dokonują na Was swego rodzaju średniowiecznego cyrku, swoistej parady dziwolągów. Osobiście gdybym był osobą homoseksualną, to bardzo mnie by to wkurzało takie robienie cyrku i show z mojej orientacji. Poniekąd możliwe że jesteście trochę zakładnikami tych, którzy rzekomo walczą o Wasze prawa. Pytanie tylko czy aby na pewno i czy nie robią Wam niedźwiedziej przysługi, dorabiając całemu środowisku gęby totalnie zdemoralizowanych i obscenicznych typów "dzięki" ww. paradom.
Sam słyszałem opinię jednej osoby homoseksualnej w internecie, która właśnie podobnie uważa, a jest naprawdę świetnym youtuberem i super gościem (facet). Prowadzi całkiem normalny wlog i sam przyznał się do swojej orientacji i w ogóle mi to nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie, wzruszyło. Dzięki temu daje poznać się jako naturalny człowiek, wobec którego nie czuje się wymuszanego szacunku czy tolerancji, bo tak wypada z poprawności politycznej tylko z naturalnej potrzeby serca.
Dlaczego nie integruje się ludzi o różnych orientacjach w sposób bardziej subtelny, a z drugiej strony bardziej poważny i odpowiedzialny?