aganabajaga
10.07.23, 22:31
Witam. Mam pytanie. Wiem, że tego nie da się tak ustalić, ale proszę o Waszą intuicje. Jest taki mężczyzna, który bardzo podoba się kobietom. On jest po 30stce, jest bardzo przystojny, ładnie sie ubiera i generalnie wizualnie bomba. Jest bardzo skupiony na pracy, poświęca jej mnóstwo czasu i tym zasłania się w przypadku pytań o rodzine itp. W rozmowach o jego przeszłości w ogóle nie ma żadnych kobiet, ani związków z kobietami za to ma sporo koleżanek z którymi utrzymuje kontakt od wielu lat. Jest też bardzo religijny i chodzi co niedziele do kościoła. Twierdzi, że na razie nikogo nie ma bo nie miałaby w ogóle czasu dla drugiej osoby i dopóki nie osiągnie celu to nie skupia się na tym, żeby kogoś mieć. W kontaktach z kobietami jest bardzo zachowawczy, nigdy nikogo nie dotyka, ani nie komplementuje wyglądu. Zachowuje się czasem strasznie dziwnie, ucieka. Koleżanka kiedyś śmiała się, że to prawiczek. W portalach społecznościowych śledzi głównie mężczyzn - aktorów, bardzo mało kobiet. Jeszcze kiedyś była taka sytuacja, że zgadało się o tym, że geje są wysportowani i umięśnieni, a wkrótce potem przestał jeść słodycze i chleb. Piszę to wszystko, bo jestem praktycznie pewna, że on jest gejem tylko bardzo to ukrywa i jestem ciekawa opinii czy na podstawie tego co napisałam, to inni też uważają, że to gej.