Dodaj do ulubionych

Czy Waszym zdaniem to gej?

10.07.23, 22:31
Witam. Mam pytanie. Wiem, że tego nie da się tak ustalić, ale proszę o Waszą intuicje. Jest taki mężczyzna, który bardzo podoba się kobietom. On jest po 30stce, jest bardzo przystojny, ładnie sie ubiera i generalnie wizualnie bomba. Jest bardzo skupiony na pracy, poświęca jej mnóstwo czasu i tym zasłania się w przypadku pytań o rodzine itp. W rozmowach o jego przeszłości w ogóle nie ma żadnych kobiet, ani związków z kobietami za to ma sporo koleżanek z którymi utrzymuje kontakt od wielu lat. Jest też bardzo religijny i chodzi co niedziele do kościoła. Twierdzi, że na razie nikogo nie ma bo nie miałaby w ogóle czasu dla drugiej osoby i dopóki nie osiągnie celu to nie skupia się na tym, żeby kogoś mieć. W kontaktach z kobietami jest bardzo zachowawczy, nigdy nikogo nie dotyka, ani nie komplementuje wyglądu. Zachowuje się czasem strasznie dziwnie, ucieka. Koleżanka kiedyś śmiała się, że to prawiczek. W portalach społecznościowych śledzi głównie mężczyzn - aktorów, bardzo mało kobiet. Jeszcze kiedyś była taka sytuacja, że zgadało się o tym, że geje są wysportowani i umięśnieni, a wkrótce potem przestał jeść słodycze i chleb. Piszę to wszystko, bo jestem praktycznie pewna, że on jest gejem tylko bardzo to ukrywa i jestem ciekawa opinii czy na podstawie tego co napisałam, to inni też uważają, że to gej.
Obserwuj wątek
    • danielhr Re: Czy Waszym zdaniem to gej? 12.12.23, 20:29
      Dobrze, że dojście do tego wniosku nie zajęło ci dużo czasu. Najlepszą rzeczą do zrobienia jest bycie szczerym wobec siebie i pozwolenie sobie na zaakceptowanie orientacji. Możesz też obejrzeć filmy - pl.4pig.com/ i sprawdzić, czy kręcą cię dziewczyny czy faceci.
    • mid.week Re: Czy Waszym zdaniem to gej? 03.01.24, 13:20
      Moim zdaniem to Reptilianin
    • arabs Re: Czy Waszym zdaniem to gej? 03.04.24, 18:54
      Nie jest gejem ten kto jest gejem ale ten kogo inni uważają za geja, to samo można powiedzieć o Żydach.
    • psychikol41 Re: Czy Waszym zdaniem to gej? 14.04.24, 16:38
      Bywa, że gej wiąże się z kobietą, używa jej jako przykrywki, żeby zachować pozory hetero. Rozumiem, że może być to wywołane obawami przed reakcją środowiska, być może, więc Twój podejrzany raczej nie stara się za bardzo ukrywać. Jeśli już tak dociekasz, to typ prawdopodobnie słabo sobie radzi z kobietami, stawia sobie nierealne cele do zrealizowania albo ma ginefobię. Zaproponuj mu związek, jak już tak cię kręci, najwyżej po kilku latach Cię rzuci, ale przynajmniej się dowiesz czy był gejem :)
    • marczelitka Re: Czy Waszym zdaniem to gej? 18.01.26, 11:11
      Równie dobrze moze być po prostu aseksualny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka